Bývalý hráč FC Barcelona a odchovanec katalánskeho veľkoklubu Marc Bartra sa v sobotu vrátil do akcie v rámci duelu nemeckej Bundesligy. Bolo to vôbec prvý raz, čo sa stredný obranca predstavil v oficiálnom zápase po aprílovom útoku na tímový autobus Borussie Dortmund, ktorý sa skončil zranením jeho ramena.

Zápas, ktorý priniesol Marcov comeback, nemohol byť nervydrásajúcejší a vzrušujúcejší. Dortmund napokon v poslednom ligovom kole Bundesligy dokázal zvíťaziť nad Werderom Brémy, avšak po mimoriadne vyrovnanom priebehu duelu, keď vestfálsky celok triumfoval pomerom 4:3. Borussia si vďaka tejto výhre zaistila priamu miestenku v budúcoročnej edícii Ligy majstrov.

Dortmund strelil víťazný gól v osemdesiatej ôsmej minúte po penaltovom presnom zásahu Aubameyanga, no hrdinom v Signal Idune Parku bol napokon práve Bartra. Rozlúčka s ligovým ročníkom sa niesla i v duchu jeho emotívneho vítania na trávniku a okrem fanúšikov sa ku veľmi pekným gestám odhodlali aj jeho spoluhráči, medzi ktorými nechýbali Bürki, Sokratis či Marco Reus. Marc, vitaj naspäť!

TIP | Znovuzrodenie veľkého manažéra: Ako vstal Koeman z popola

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Messiking

25
2017-05-21 10:37:42

Ty kokos, neskutocni fanusikovia v tom Dortmunde. Zimomriavky na tele len z videa, tak co to musi byt nazivo!!

GabrielSVK

10
2017-05-21 11:27:53

To áno. Škoda, že v Barcelone niečo také "neexistuje". Raz by som aj na Nou Campe chcel niečo také vidieť.

BarcaFan4502

5
2017-05-21 13:30:12

borussia ma najlepsich fandov na svete

galibier

1
2017-05-21 18:25:54

ja myslim ze Celtic Glasgow..ale to je vec nazoru.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.