Nádherné rodinné sídlo, ktoré vlastnil Holanďan vo vychytenej časti Barcelony, by už čoskoro mohlo zmeniť majiteľa. Pokiaľ sa poponáhľate a pripravíte si dostatočný balík peňazí, ešte to stihnete.

Dom, v ktorom býval zosnulý Johan Cruyff od roku 1992, je na predaj. Vo svojom pondelkovom vydaní to minimálne tvrdil denník Expansión, pričom vďaka tomuto periodiku sme sa dozvedeli i cenu, ktorú si zaň jeho súčasní majitelia budú pýtať. Pôjde o nezanedbateľných 5,3 milióna eur.

Dom sa nachádza v rodinnej zóne a má päťsto metrov štvorcových a ďalších štyristosedemdesiat metrov štvorcových v rámci vonkajšej záhrady v zóne Bonanova. Nachádza sa na priečelí ulíc Margenat a Escoles Pies. Za marketing sídla, ktoré bolo postavené v tridsiatych rokoch minulého storočia a aktuálne je plne zrekonštruované, bude zodpovedná vychýrená realitná agentúra Lucas Fox. Na atraktivite tomuto nádhernému domu pridáva aj fakt, že ho Johan Cruyff obýval v čase, keď pre Barcelonu získal vo Wembley prvý titul z Champions League.

Pokiaľ teda máte o dom záujem, nemali by ste dlho váhať, pretože o záujemcov by i napriek sume 10 600 eur za meter štvorcový nemala byť núdza.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com, sport.es

soyferinho

7
2017-07-25 17:19:56

krasny barak, Cruyff mal vkus, toto je o mnoho krajsie nez vily niektorych novozbohatlikov

Marian

6
2017-07-25 18:03:26

Ja záujem mám, len tých 5 M na to nie...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.