FC Barcelona sa už poctivo pripravuje na posledný duel svojej predsezónnej prípravy, keď v pondelok siedmeho augusta na svojom štadióne privíta v tradičnom stretnutí o trofej Joana Gampera brazílske Chapecoense. Dvaja jej hráči sú však otázni.

V súboji o trofej zakladateľa katalánskeho veľkoklubu Joana Gampera sa barcelonský manažér Ernesto Valverde pravdepodobne nebude môcť spoľahnúť na dvojicu svojich futbalistov, stredného obrancu Thomasa Vermaelena a stredopoliara Andrého Gomesa. Obaja si v piatkovom tréningovom stretnutí proti Gimnàstic de Tarragona privodili zdravotné problémy a s tímom v sobotu netrénovali, naopak, pripravovali sa individuálne.

Prvý menovaný, belgický stopér, trávnik opustil už po dvanástich minútach, keďže mu v hre nedovolil pokračovať silný náraz pravého kolena. André Gomes, ktorý na druhej strane prišiel na trávnik v druhom dejstve, si zranil pravý bok a hoci nejde podľa všetkého ani v jednom prípade o nič vážne, obaja by mali Trofeo Joan Gamper vynechať.

Je nutné dodať, že zatiaľ nevieme, ako sa vyvinie budúcnosť Vermaelena, ktorý podľa katalánskych médií odíde na sto percent. Gomes by mal, na druhej strane, na Camp Nou ostať.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Vendeta

26
2017-08-06 10:59:04

Hraci ako Vermaelen, Turan, Gomes a Munir tu nemaju co hladat

abstinent

26
2017-08-06 11:28:08

suhlas.gomes mi pil krv celu minulu sezonu.turan sa prechadza po ihrisku.vermaelen je stale zraneny.munira sme mali nechat ako nahradnika na kridlo a nemuseli sme kupovat deulofea

Lakerooo

-4
2017-08-06 16:50:21

Gomes má niečo v sebe len podľa výkonov na ihrisku mi to príde, že sa bojí

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.