Vo ôsmom kole španielskej La Ligy Santander na seba v Madride narazili Atlético a Barca, aby si po remíze 1-1 tieto tímy body rozdelili. Svoje o stretnutí napísal i zástupca šéfredaktora katalánskeho denníka SPORT Lluis Mascaró, ktorého názor Vám prinášame v riadkoch nižšie.

Bod zo zlata. Kúzelný gól. A reakcia šampiónov. Barca vďaka skvelému hlavičkovému zakončeniu Luisa Suáreza uhrala pri svojom debute na Wande Metropolitano remízu a v lige pokračuje bez porážky. Blaugranas síce ôsmy raz po sebe nezvíťazili, no výsledok 1-1 proti tvrdému oponentovi v podobe Atlética cenu troch bodov má.

Zápas proti Simeoneho mužstvu bol v doterajšej sezóne pre Barcu najnáročnejším. Dôvodom bola sila jej súpera. A atmosféra, ktorá na Wande panovala. No a napokon, únava, ktorú hviezdy Azulgranas pociťovali po náročných reprezentačných dueloch. Valverdeho ekipa však všetky prekážky pokorila a získala bod, ktorý má nesmiernu hodnotu.

Valverde prekvapil svojou zostavou azda všetkých, umiestnil do nej ako tretieho člena útoku popri Messim a Luisovi Suárezovi Andrého Gomesa. Tréner dal portugalskému futbalistovi obrovskú príležitosť, no jeho výkon bol opäť sklamaním. Gomes hrá i naďalej bez toho, aby vedel, čo vlastne hrá, a to tímu škodí. Manažér ho ponechal na trávniku deväťdesiat minút, pričom vlastne ani nevieme, prečo...

Barca odohrala zlý prvý polčas. Bez nápadov. Bez kreativity pri vytváraní šancí. Atlético na druhej strane išlo do vedenia po krásnom góle Saúla. V druhom polčase blaugranas hrýzli viac. Bez čerstvosti, nechýbala im ale hrdosť a odhodlanie. Boli si vedomí toho, že prehrať jednoducho nemôžu. A napokon po góle Luisa Suáreza remizovali a získali bod cenený zlatom. Je to neklamným znakom toho, že tento tím ašpiruje na tie najvyššie méty.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

sid1

4
2017-10-15 18:01:25

ved to, ze neviete, napr preto ze fyzicky sa hodi na takyto zapas lepsie ako napr Andres ktory nehra v svojej najlepsej verzii. Tiez by si sport.es mohol uvedomit kde Gomes hrat, to je ako stale drbat do Roberta, ze chvilami v obrane vidiet, ze obranca nie je. Proste trener ho dal na kridlo tak sa sa tym popasoval Gomes ako vedel. Ked bol v strede tak to bolo hned ine. Pri ich hodnoteni, Andres 6, gomes 4.

Zmazaný užívateľ

7
2017-10-15 19:12:01

Tleskam clanku,presne vystihuje vse. Tym ukazal moralni silu a ta ho letos dovede k titulu(m)

Fazy

0
2017-10-17 07:26:03

Gomes nemá čo v Barci robiť. Je to hráč, ktorý sa nevie na trávniku zorientovať a nevie čo má vlastne hrať. Ak ešte nastúpi sledujte ho, že inú prihrávku ako dozadu na stopérov nepozná. Je to futbalista alibista, ktorý nemá odvahu zaútočiť alebo poslať loptu do pokutového územia. Keď som ho v sobotu sledoval, normálne mi svojím výkonom zdvihol tlak. A Valverde? Je pre mňa záhadou, prečo ho nechal ako najslabší článok na trávniku celých 90 minút ??? Vie to niekto???

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.