FC Barcelona sa údajne začala opäť zaujímať o francúzskeho stredopoliara v službách úradujúceho majstra Ligue 1 Monaka Thomasa Lemara. Podľa informácií britského periodika Daily Telegraph sú Katalánci pripravení pobiť sa o jednu z najväčších hviezd futbalu Galského kohúta s iným európskym veľkoklubom.

Ako vo svojom dnešnom vydaní píše britský zdroj Daily Telegraph, direktíva FC Barcelona je opäť pripravená vstúpiť do boja o Thomasa Lemara, záložníka Monaka. O talentovaného tvorcu hry by sa Azulgranas mali pobiť s Arsenalom Londýn, klubom, ktorý bol krok od jeho podpísania počas uplynulého letného prestupového obdobia. V tíme Kanonierov však napokon ostal Alexis Sánchez a klub tak potrebu ďalšieho veľkého transferu nemal.

Barca sa o Thomasa Lemara nezaujíma po prvý raz. Pozorne ho sledovala už počas minulého leta, no v lepšej pozícii bol pri snahe o jeho zisk práve Arsenal. V súčasnosti sa však pri úsilí o posilnenie svojho stredu poľa bude koncentrovať na jeho kúpu opäť, hoci samotný rodák z Guadeloupe je údajne neoblomný a pokračovať chce práve u Les Rouges et Blancs.

Pre úplnosť je dôležité dodať, že záujem veľkoklubov o Lemara uznal i viceprezident Monaka Vadim Vasilyev, ktorý v nedávnom rozhovore povedal: "Arsenal nebol od jeho kúpy vôbec ďaleko." Ďalším celkom, ktorý by chcel získať dvadsaťjedenročného odchovanca Caen, je vraj pritom Liverpool. Čo by ste na neho povedali v drese blaugrana?

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

singo1

14
2017-11-01 14:31:11

Uz to zacina :))))) myslim ze to potrva uz len niekolko hodin :)))

kubakout

3
2017-11-01 14:35:31

Kdo je jeste na seznamu novych posil? :))
Kvalita tam bude, ale zbytečný nákup.

abstinent

1
2017-11-01 17:48:32

tieto prestupove spekulacie mi piju krv

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.