Ronaldo Nazario, bývalý futbalista FC Barcelona i Realu Madrid, v rozhovore pre brazílsky magazín Veja hovoril o niekoľkých témach aktuálneho diania vo svete futbalu. Legenda svetového športu okrem iného komentovala i Neymarov transfer do Paris Saint-Germain.

Ronaldo Nazario odchod Neymara a jeho následný rekordný prestup z Camp Nou do Parku princov porovnal so svojím transferom. "Neymarov odchod bol podobný tomu môjmu. Do Interu som išiel v čase, keď bola talianska liga kvalitatívne lepšia ako tá súčasná francúzska. Výzvam som však naklonený, nesmierne ma motivujú," komentoval pre časopis Veja.

Mal na Neymarovom odchode vplyv aj prístup vedenia blaugranas? "Neviem, či to je aj jeho prípad, nepoznám podrobnosti a neviem, čo sa dialo ešte pred začiatkom rokovaní. To, že to však pramenilo po nezhodách s direktívou Barcelony, je možné, bol to aj môj prípad. To, čo som urobil, neľutujem a urobil by som to opäť," pokračoval.

No a napokon, jednoznačne vyvracajúc svoju prípadnú manažérsku budúcnosť, Ronaldo vyhlásil: "Jednoznačne vylučujem, že by som sa stal trénerom. Neviem si predstaviť, že by ma každý deň otravovalo s cieľom zapáčiť sa mi dvadsaťpäť hráčov."

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

kopanakope

-18
2017-11-03 20:02:34

prasa

alexko

8
2017-11-03 21:34:54

ti idiot to bol pan hrač

abstinent

28
2017-11-03 20:58:08

zaujimave je ze najma brazilcania su ludia iduci po prachoch

s1ck

12
2017-11-03 22:39:02

proste ciganske geny nezapru :D .. porzi si činsku ligu. v každom teame brazilčan..nikto iny iba brazilčania a činania :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.