Sergi Roberto si včera na gala Hviezd katalánskeho futbalu prevzal ocenenie pre najlepšieho katalánskeho futbalistu uplynulej sezóny. 25-ročný odchovanec La Masie pri tejto príležitosti poskytol aj rozhovor.

Zranenie

"Rehabilitácia prebieha veľmi dobre, ale nebudem pripravený ani na zápas proti Juventusu ani proti Valencii. Dúfam, že sa vrátim najrýchlejšie ako to bude možné. Na El Clásico? Áno, dovtedy budem s určitosťou pripravený."

Historický gól proti PSG

"Bola to veľmi emotívna noc, na ten moment nikdy nezabudnem. Ten gól som videl tisíckrát a vždy som nadšený. Išlo o výnimočný gól a je škoda, že Ligu Majstrov sme nakoniec nevyhrali. Tituly sú dôležité, ale na tento moment istotne nezabudnem."

Predĺženie zmluvy

"Vždy som hovoril, že chcem zostať v Barcelone. S klubom môjho života chcem byť spojený navždy. Preto by sa nikto nemal znepokojovať nad predĺžením mojej zmluvy. Som v najlepšom klube sveta a mám šťastie, že z rezervy som mohol postúpiť do prvého tímu. Prvé roky boli veľmi ťažké, ale teraz som s mužstvom plne skonsolidovaný. Nikdy neprestanem pracovať, aby som tímu pomohol."

Sergi Roberto krotí prílišnú eufóriu

"Sezóna je dlhá, pred druhým tímom v tabuľke máme náskok štyroch bodov, ale odohrať zostáva ešte veľa zápasov. Valverde začal výborne, darí sa nám, ale tituly sa v novembri nevyhrávajú, len na konci sezóny."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: sport.es

kopanakope

16
2017-11-21 13:58:17

dobre Robko, len sa hlavne skoro uzdrav

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.