Denis Suárez sa zúčastnil prezentácie s názvom 'Pretek proti rakovine', ktorý sa bude konať 3. decembra v metropole Katalánska. Pri tejto príležitosti poskytol barcelonský záložník médiám rozhovor, ako vidí tohtoročnú Barcu a aké ciele má do budúcna.

"Som šťastný, pretože som v Barcelone. Ako každý iný hráč, aj ja by som rád hrával častejšie, no som spokojný s náladou v kabíne a mám dobré pocity, keď som na ihrisku," začal rozhovor, pričom ďalšia otázka smerovala na jeho prestupové špekulácie: "Keby sa naplnili všetky prestupové špekulácie, teraz by nás bolo v tíme 60. Kotokoľvek príde, bude vítaný, no v tomto momente máme veľmi dobrý tím, čo sa stále snažíme dokazovať."

23-ročný hráč následne komentoval hru svojho tímu, na ktorú sa aj napriek dobrým výsledkom v posledných týždňoch valí obrovská vlna kritiky: "Vedieme ligu so štvorbodovým náskokom, postúpili sme do ďalšieho kola Ligy Majstrov a v kráľovskom pohári sme stále na dobrej ceste. Myslím si, že naša forma a predvedená hra je fantastická. Ak však niekoho nudí tím, ktorý často skóruje a málo inkasuje... Tak potom neviem, čo mám na to povedať. My osobne nie sme znudení z našej hry a už vôbec si nemyslím, že naša predvedená hra nectí hodnoty Barcy."

TIP | Barcelona a Valencia majú zo seba strach


"Každý je šokovaný, keď Leo nehrá, no včera sme odohrali dobré stretnutie, výborný prvý polčas aj bez neho, čo len dokazuje, akú má tento káder kvalitu. Čo sa týka jeho kontraktu, zajtra s nami bude trénovať, v nedeľu po jeho boku nastúpime na zápas a ja predpokladám, že tu ostane ešte dosť dlhú dobu. Tím sa takýmto témam radšej vyhýba, keďže všetci vieme, že Leo hrá za svoj vysnívaný klub, miluje svoj život a dúfame, že stále bude pri nás a my si budeme môcť vychutnávať jeho hru aj naďalej."

"Valencia je tímom, ktorý pre nás v súčasnosti predstavuje najväčšiu hrozbu. Nech sa na Mestalle stane čokoľvek, LaLiga stále nebude jednoznačne určená."

Nakoniec sa Denis vyjadril k odchodu Neymara, pričom poznamenal: "Je jedným z troch najlepších hráčov sveta. Vedeli sme, že jeho absencia bude veľmi citeľná, no zatiaľ sa nám darí aj bez neho."

zdroj: fcbarca.com, marca
​foto: vivabarca

Chrisler

7
2017-11-24 14:53:16

s Robertom moji dvaja cierni Petrovia. Verim ze obaja ostanu a ze budu leadermi novej generacie. Obaja na to urcite maju.

abstinent

5
2017-11-24 15:48:40

pokial ho ernest odstavi tak odide,a ani by som sa mu necudoval.

mikimi122

4
2017-11-24 16:47:08

Denis musí viac hrávať. Ernesto maj rozum. Keď odíde Denis, tak to bude veľmi podobné ako prípad Thiaga.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.