Samuel Umtiti, ktorý sa zranil na Camp Nou druhého decembra proti Celte Vigo, strávil vianočné sviatky tvrdou prácou na svojom návrate a bezproblémovej rekonvalescencii, podobne ako Alcácer, Deulofeu, Dembélé a Rafinha. Francúzsky stredný obranca pomaly hlási návrat.

Oslavy vianočných sviatkov sú v plnom prúde, píše sa dvadsiaty šiesty december a v Katalánsku je deň pokoja, voľno majú dokonca i futbalisti FC Barcelona. Zopár z nich sa však v tréningovom centre objavujú predsa, a to tí, ktorí utrpeli zranenia. Na tomto zozname nechýba ani Samuel Umtiti, ktorému doktori predpokladali osemtýždňovú pauzu.

Piquého dvojička by sa mala do zápového kolotoča vrátiť v stretnutí proti Betisu, keďže tento súboj je naplánovaný presne deň po dátume, keď lekári naplánovali Umtitiho návrat. Big Sam by mal byť fit už dvadsiateho januára, pričom tento deň by mal zhruba koincidovať s odchodom Mascherana.

Umtiti avšak, samozrejme, nebol jediným, kto pracoval na svojom comebacku. Nesmierne tvrdo pracovali i Rafinha, Dembélé a Deulofeu, ktorí pred sebou majú kľúčové týždne pre svoju budúcnosť.

Zdroj: md
Foto: md

Neyo11JR

32
2017-12-30 14:45:25

Visca Umtiti !

Fazy

9
2017-12-30 18:03:01

Delofeu dúfam že si už zbalil kufre. Lebo tento v Barci nemá čo robiť podobne ako Arda Turan a Gomés.

cipi

3
2017-12-30 22:35:22

dufam ye sa vrati v takej forme ako pred zranenim

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.