Ďalší zápas, ďalšie dôležité tri body a zvýšenie náskoku na svojich prenasledovateľov. Ernesto Valverde sa po zápase posadil pred novinárov, pričom podľa vlastných slov je s morálkou v mužstve spokojný a po jednoznačnom víťazstve je tím šťastný.

Zápas: "Vždy keď vyhráme, som šťastný. Stretnutie bolo náročné, súper nás dokázal kontrolovať, riskoval a znapríjemňoval nám život. Donútili nás vynaložiť veľké úsilie. Trápili sme sa, prečo súper hral úplne odlišne, ako zvyčajne. Ako však čas plynul, hrali sme čoraz lepšie a lepšie a v druhom polčase sme si zabezpečili víťazstvo."

Riešenie: "Snažím sa reagovať na zápas tak najlepšie, ako len viem. Súper nás dokázal zatlačiť, a tak sme akcie rozvíjali dlhými prihrávkami, čo nám dodalo značnú výhodu."

Druhý polčas: "Hrali sme výborne, Messi bol úžasný. Vedeli sme, že musíme zatlačiť a riskovať tak, ako náš súper. Dokázali sme však dominovať a skórovať päť gólov."

Výhoda v lige: "Liga Majstrov a kráľovský pohár nám dodávajú veľa radosti, no nejdem tu špekulovať o prioritách. Musíme pokračovať v nastolenom trende. Teraz sa budeme pripravovať na ďalšie stretnutie v kráľovskom pohári, kde sa musíme pokúsiť o obrat."

Deulofeu: "Nevieme, či odíde. Domnieval som sa, že nám dnes môže pomôcť, presne tak ako Rafinha v predošlom zápase."

Záujem o Fabiana: "Nič o tom neviem, no je to dobrý futbalista, robí skvelú robotu v Primera División. Je jedným z prekvapení LaLigy."

Nudná liga: "Pre nás nie je nudná. Akurát sme načali druhú polovicu a ďalšie zápasy sú čoraz dôležitejšie."

Messi: "Musíte si užívať jeho hru. Narodili sme sa v jeho ére a preto musíme byť šťastní. Veľmi som trpel, keď hral proti mne. Je najlepším hráčom histórie."

Rakitić: "Je pre nás veľmi dôležitý, hlavne kvôli tomu, čo tímu dáva. Zatiaľ má skvelú sezónu, dodáva nám rovnováhu."

zdroj: fcbarca.com
foto: barcaspiral

Nalim

top komentár
116
2018-01-22 08:12:09

Raketa - inteligentný človek myslením, bez konfliktov na ihrisku, technicky nadpriemerne vybavený, bojovný, neúnavný, nezištný pre spoluhráčov a vie dať nečakaný gól. V kolektíve oblúbenÿ, vytvára dobré klíma a hlavne si váži že hrá v takom mužstve. Mám ho rád...

Samm33

top komentár
57
2018-01-22 08:24:05

Včera Rakitic nie je o čom, vynikajuci výkon, Lea a Luisa komentovať snáď ani netreba, Semedo výborný výkon na pravej strane obrany, skvela rýchlosť. Sergi Roberto bol bezchybný a ďalej tu mame našeho stopéra č.1 big Sam sa vrátil ako keby bol len na dovolenke,skvelý výkon. Samozrejme Jordi Alba, ten chlap má druhé pľúca :)

KAmilpison

top komentár
51
2018-01-22 08:48:52

Druhé. Pľúca má aj Suarez , to si malo kto všimne že je 90 minúta a Suarez. Ide zožrať obrancu

Wladisss

24
2018-01-22 08:56:27

Presne tak úplne s tebou súhlasím, včera Suaréz toho neskutočne nabehal najmä čo sa tíka šprintov či už pri naších akciách alebo pri presingu.

villagesb

8
2018-01-22 08:54:38

Kto je Fabian ?

Dr-QQ

7
2018-01-22 12:07:24

Asi Fabián Ruiz Peña, hráč Betisu, včera hral so 6-kou.

Fazy

19
2018-01-22 10:00:24

Valverde to povedal presne. Rakitič má naozaj skvelú sezónu a Messi až na niektoré zápasy je na neudržanie. To čo predvádzal včera, keď bol s loptou sám pred našou šestnástkou a okolo neho štyria súperi a vymiešal ich ako bielko na sneh, tak to bolo excelentné. Ešte aj domáci fanúšikovia mu za tento kúsok zatlieskali. Včera bol na neudržanie. Pri trocha šťastia mohol dať včera aj štyri góly.

babuca03

0
2018-01-22 19:01:29

Snáď prvýkrát čo si napísal niečo rozumné

Rasto

2
2018-01-22 20:53:23

Keby bol sebec ako "niekto", tak min. 4 góly dá. Našťastie nie je a dopraje aj spoluhráčom. Pán Kozák a pán Škrtel, už ste konečne pochopili, kto je "The Best"?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.