Zápas ako z veľkej knihy predviedli všetci hráči, no najviac bolo vidieť najmä Luisa Suáreza, ktorý bojoval o každú loptu, a Lionela Messiho, ktorý kúzlil tak, ako to je uňho zvykom. K mikrofónu sa po zápase dostal prvý menovaný, ktorý zhodnotil priebeh stretnutia a potom aj ľavý bek Kataláncov, ktorý taktiež poskytol svoj pohľad na duel.

Luis Suárez

Zápas: "Musíme byť spokojní s tým, čo sme predviedli. Bolo to skvelé, dokonalé stretnutie."

Dopad predmetov na hraciu plochu: "Je to úplne iné téma. Zápas je na to, aby ho diváci sledovali a my si len chceme stále robiť svoju prácu. Uprednostňujem debaty hlavne o futbale, nič iné ma nezaujíma.

Ligová séria: "Sme spokojní. Tabuľkou sa pohybujeme s veľkou výhodou, je to dôležité pre našu tímovú náladu."

Messi: "V každom zápase po sebe niečo zanechá. Hral fantasticky, fanúšikovia naa tribúnach si mohli vychutnať najlepšieho hráča histórie."

Pohár: "Všetci vieme, aký bol dnešný zápas dôležitý. Myslím si, že sme si nezaslúžili s Espanyolom prehrať. Teraz sa musíme pokúsiť o dobrý výsledok."

Jordi Alba

Zápas: "Betis pressoval veľmi pilne hlavne na začiatku stretnutia, no ku koncu sa už nedokázal udržať v potrebnom rytme. Odohrali sme veľmi dobrý zápas, útočili sme s vysokým nátlakom a snažili sme sa udržať si loptu."

Zranenie Vermaelena: "Škoda toho zranenia, Thomas bol vo výbornej forme. To isté sa však stalo aj Umtitimu. Dúfame, že sa uzdraví čo najskôr, pretože ho potrebujeme."

Valverde: "Valverde dokáže výborne čítať zápas a stále robím tie správne rozhodnutia. Hlavne čo sa týka prestávok, rozpráva sa s nami a robí zmeny. Je v tom veľmi dobrý."

TIP | Betis 0-5 Barca: Reakcie hráčov


Leo Messi: "Leo vás stále dokáže prekvapiť. Jeho hra je pre nás skvostom a utrpením pre súperov. Nie je unikátny len kvôli gólom, no vie aj skvele prihrať a odohrať výnimočný zápas."

Liga: "Nechcem povedať, že už sme vyhrali ligu, no pravdou je, že si nemôžme dovoliť nevyužiť takúto príležitosť, čo je prirodzené. Keď sa nám podarí vyhrať a naši prenasledovatelia zas prehrajú, je to skvelé, no ešte stále ostáva do konca sezóny množstvo zápasov."

Pohár: "Veľmi túžime otočiť zápas vo svoj prospech. Fanúšikovia budú zaiste pri nás, presne ako v zápase proti Celte. Bude to úžasné divadlo."

zdroj: fcbarca.com
foto: vivabarca

Mirakva

-5
2018-01-22 15:34:51

Akože necháem rečo si myslia z Esanyolu že vyhrali.. Hovoria ako keby vyhrali 4-1

Nalim

2
2018-01-22 20:27:58

Nechajte ich snívať, každý má na to právo. Aj My veríme v úspechy s trofeje pre Barcu. Len jedno mi je smiešne. Že doma prehrajú ligový zápas a u nás chcú vyhrať. Ale napokon im stačí remíza. Jedno nebudú mať u nás, štadión plný svojich fanatických a nespratných fandov. U nás kopať ako diví nebudú. Ale zasa je zo len o rozhodcoch, čo im dovolia.

quentin

6
2018-01-22 15:40:43

Mirakva, ja som to pochopil inak, presne opačne. Verím, že keby aj Espanyol v odvete zaparkoval autobus pred 16ou a hral ako barbar, tak aj tak ich manita neminie.

quentin

12
2018-01-22 15:43:28

A včerajší zápas? Proste, na parádu! Pri niektorých našich prechodoch do útokov a driblingoch, keď sme ich točili jak na kolotoči, ani nevedeli, na ktorú stranu hrajú.

freerider22

3
2018-01-22 16:16:33

pozeral som len prvy polcas, vyzeralo to, ze sme sa dost trapili... ale vyzera, ze Valverde vie, co robi, ked to vie takto otocit

quentin

8
2018-01-22 16:30:38

Freerider22, Beticos to podľa mňa skúsili ako San Sebastian alebo aj Celta. Ale tempo, aké dali, by ani naša Barca 90 minút neudržala, ani žiadny iný tím. Nedá sa im uprieť snaha, no hráči pochopili Manažéra, ktorý to znova dokázal. Po Rakiho góle som tušil, že to bude demontáž. A bola.

LaBrie

18
2018-01-22 16:28:55

Ku koncu zapasu to solicko , co predviedol Messi - aj divaci to ocenili potleskom. To sa mi pacilo :)
A Valverde - stary lisiak a skvely taktik - dokazoval to v Bilbau.

quentin

9
2018-01-22 16:32:27

La Brie, zhodnotil si to stručne, ale bohovsky presne!

Zubohryz1

9
2018-01-22 17:45:39

Je az neskutočne ako dokáže valverde cez polčas zmeniť taktiku. To som ešte takto u iného trénera nevidel. U neho to funguje perfektne

Zubohryz1

2
2018-01-22 17:45:39

Je az neskutočne ako dokáže valverde cez polčas zmeniť taktiku. To som ešte takto u iného trénera nevidel. U neho to funguje perfektne

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.