Útroby Camp Nou sa včera lúčili s klubovou legendou Andrésom Iniestom, keď sa uskutočnila veľkolepá akcia, ktorej sa zúčastnili jeho bývalí spoluhráči, rodina aj iní vzácni hostia. Fuentealbillčan bol dojatý, no šťastný zároveň. 

Andrés si najprv, sediac, vypočul všetky slová na svoju adresu a napokon sa rozhodol rozprávať i on sám. "Vo svojich predstavách som uvažoval o mnohých okamihoch, no predstaviť som si nevedel nič podobné. Odkedy som sem prišiel, tých dvadsaťdva rokov ubehlo uzrutne rýchlo. Teraz odchádzam, mám tridsaťštyri, som dospelý a mám skvelú rodinu. Nechcem hovoriť o tituloch, ale o pocite vďačnosti. Bolo tu veľa ľudí, ktorí si to zaslúžia. Ďakujem za to, čo ste ma naučili, za to, ako ste ma ovplyvnili. Ste súčasťou môjho života," začal.

"Bez Oriola Torta a Alberta Benagasa by som viac ako šesťstopäťdesiat zápasov za Barcu neodohral. Boli to nezabudnuteľné, jedinečné okamihy. Som hrdý na to, že som vyrástol v najlepšom klube na svete," povedal o svojich dvoch objaviteľoch.

Andrés neskôr pokračoval v ďakovaní. "Oci, čo by som ti mohol povedať? Si pre mňa inšpiráciou, najväčšou oporou. Mama, si len jedna a máš stále pravdu. Nebyť teba, neprežili by sme tu. Si tu stále, keď ťa potrebujeme, ďakujem ti za tvoje nekonečné odhodlanie, za všetko, čo si ma naučila. Ďakujem svojej manželke, osobe, ktorá mi zmenila život, som ti nesmierne vďačný za to, źe si stále po mojom boku. Vďaka tebe som ten najšťastnejší človek na svete, pri tebe som pochopil, čo to znamená byť šťastný."

"No a napokon by som chcel svoje slová adresovať celému futbalovému svetu za rešpekt, ktorý mi bol preukázaný, a našim fanúšikom, všetkým culés, za nekonečnú podporu. Mal som tú česť byť a žiť tu spolu s vami a užívať si v posledných týždňoch všetky tie pokriky. Budem vás mať navždy vo svojom srdci," dodal Andrés.

Iniesta odohrá svoj posledný zápas už v nedeľu, a to proti Realu Sociedad. Nasledovať bude definitívna rozlúčka na Camp Nou. 

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es, fcb.es

Mirku

35
2018-05-19 13:13:59

Veľmi silné slová ! Neuveriteľný človek. Tak inteligentný a rozumný, ako vo vyjadrovaní tak aj na ihrisku :) Andrés ĎAKUJEME

Marian

9
2018-05-19 16:05:16

I...Inteligentný
N...Neuveriteľný
I...Iniciatívny
E...Estetický
S...Svetový
T...Talentovaný
A...Autentický

JURITO

-1
2018-05-19 17:04:23

Esteticky? Wtf xD

Albionna

-15
2018-05-19 19:14:46

Vitajte na najlepšie stránky sex Zoznamka http://tinyurl.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.