Španielsko si v Krasnodare po remíze s Portugalskom užilo deň voľna a dnes sa hráči vrátili do tréningov. Denník Marca si pre fanúšikov pripravil článok z iného súdka - čo hráči La Roja radi vo svojom čase robia?

Sergio Ramos má rád tetovania, kone a býčie zápasy. Jordi Alba rád počúva hudbu, predovšetkým Antonia Orozca a španielske duo Estopa. Obranca FC Barcelona si vo voľnom čase s obľubou zahrá aj stolové hry. Odriozola je podobne ako Ramos veľkým fanúšikom koní. Skúste uhádnuť, kto z hráčov Španielska zbožňuje poker a ak mu to povinnosti dovolia, okamžite je niekde na pokrovom turnaji? No predsa Piqué.

Koke zas vo svojom voľnom čase sleduje futbal či relaxuje pri sledovaní dokumentárnych filmov od National Geographic. De Gea zbožňuje psov a aktívne sa zapája do rôznych programov na pomoc týmto zvieratám. Kepa je milovníkom vtáčikov - zaujíma so predovšetkým o Kanárikov a Stehlíka obyčajného.

Ďalší brankár v kádri Španielska Pepe Reine miluje Cordobu a rád by sa tam po ukončení kariéry usadil. Jeho manželka z tohto mesta pochádza a Pepe si v Cordobe takisto stihol kúpiť dom. Daniho Carvajala zaujíma Play Station a medzi jeho obľúbené hry patrí Call of Duty. Nacho má ako hobby čítanie historických noviel a Sergio Busquets je úplne zbláznený do futbalu - ten sleduje vždy ak mu to povinnosti dovolia.

Andrés Iniesta je známy tým, že miluje vína. Má dokonca vlastnú vináreň. Iago Aspas je zamilovaný do áut. Má vlastnú zbierku, v ktorej sa nachádza aj jeden okruhový špeciál.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Coutinho1

13
2018-06-17 15:10:26

Zaujímavé..

Nick

8
2018-06-17 17:46:14

Dobry clanok. Som za rovnaky s hracmi Barcelony:)

Pisterko26

0
2018-06-17 19:08:09

K ramosovi by mi viac sedelo zápasenie ako kone.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.