Katalánsky denník SPORT dnes prichádza so zaujímavou informáciou, podľa ktorej zástupcovia FC Barcelona a Valencie rokujú o budúcnosti portugalského futbalistu Andrého Gomesa. 

Lokálne barcelonské periodikum SPORT uvádza, že direktíva Azulgranas aj hráč samotný sa zhodli na tom, že najlepší bude pre Andrého Gomesa odchod z Camp Nou, aby si prinavrátil stratené sebavedomie. Aj napriek tomu, že nikto nespochybňuje jeho kondičnú pripravenosť a ohromnú fyzickú odolnosť, stredopoliarovi sa vyčíta najmä jeho chýbajúca kreativita a nedostatočná tvorivosť, čo mali byť hlavné dôvody, prečo do mužstva ešte pod Luisom Enriquem zavítal.

Vzhľadom na to, že ale v súčasnosti hráčovi chýbajú ponuky, ako najpravdepodobnejší sa javí jeho odchod do Valencie, ktorá oňho prejavil v posledných dňoch najväčší záujem. Barcelončania nie sú spokojní s tým, že by na celej operácii prerobili, keďže za futbalistu zaplatili tridsať miliónov eur, no je možné, že v konečnom dôsledku budú Los Che jediným variantom. Bývalý zamestnávateľ Andrého Gomesa chce svojho exzáložníka získať navyše len na hosťovanie, a to sa pozdáva táboru blaugranas ešte menej.

SPORT dodáva, že celá operácia by vskutku mohla dospieť do reálneho konca, ale Barca by k nej pristúpila len pod jednou veľmi dôležitou podmienkou, Valencia by jej musela garantovať, že by až do konca Portugalčanovho hosťovania pokryla všetky náklady na jeho platové požiadavky. Ani to však nič nemení na skutočnosti, že Katalánci hľadajú na trhu iné možnosti a monitorujú situáciu v Taliansku a Anglicku, odkiaľ mal Gomes hneď viacero záujemcov v minulosti, a kam by potenciálne mohol odísť natrvalo.

Pripomíname, že dvadsaťštyriročný rodák z okolia Porta na prekvapenie mnohých nedostal miestenku na v súčasnosti prebiehajúce Majstrovstvá sveta v Rusku, keď sa ho na poslednú chvíľu tak trochu prekvapivo rozhodol tréner Quinas Fernando Santos nezahrnúť do svojej finálnej nominácie. André má teda v súčasnosti už po sezóne a futbalista, ktorý od svojho príchodu na Camp Nou odohral sedemdesiatosem duelov, v ktorých zaznamenal tri presné zásahy, aktuálne trávi čas na dovolenke v Ríme. 

Zdroj: sport
Foto: archív, sport

fofo112

18
2018-06-26 12:09:13

jednoznačne predať, žiadne hosťovanie stačilo,hráč ktorý sa za tri roky nevie chytiť nemá v barce čo hladať.

nepalko

0
2018-06-27 00:35:04

fofo112 napísal si hlúposť... Ak by ho teraz Barcelona predala,dostala by maximálne 10 MEGA . Aj to neviem kto by nám za neho teraz dal,však nehrával a nedostal sa ani na MS. Kúpili sme ho tuším za 36 MEGA a predali by sme ho stratou skoro 30 MEGA... No SUPER nápady máš ????????????

nepalko

0
2018-06-27 00:40:22

Žiadny veľkoklub,ti ho teraz nekúpi a menšie kluby dajú za neho drobné.... Takže najlepšie riešenie, teraz je to hosťovanie,tam sa možno chytí,bude pravidelne hrávať, čiže aj jeho cena časom porastie a predá sa o rok-dva možno za rovnaký peniaz, ako s kúpil,možno s malou stratou... Ale nie s takou obrovskou stratou,ako keby s predal hneď teraz...

nepalko

0
2018-06-27 00:42:35

Treba myslieť aj na budúcnosť klubu,aby sa znižoval dlh... Keby si ty prezident Barcelony,tak by nebol dlh 500 MEGA,ale minimálne jedna miliarda...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.