Rozhodnutie anglických klubov zatvoriť tohtoročné prestupové okno už deviateho augusta mení situáciu na celej mape futbalového sveta. Zástupcovia Premier League si uvedený dátum vybrali, keďže samotná liga sa začína už deň nato. 

Anglický prestupový trh sa zatvorí už deviateho augusta, a tak tímom z Ostrovov ostávajú do zrealizovania všetkých operácií približne tri týždne. Pohyb na ňom sa pritom, pochopiteľne, týka aj veľkoklubov v iných krajinách a výnimkou nie je ani Španielsko. V tábore FC Barcelona sa i naďalej čaká na to, ako sa vyvinie situácia Williana z londýnskej Chelsea, zatiaľ čo svetové periodiká čoraz viac špekulujú o spojení s Realom Madrid. The Blues budú chcieť v prípade, že by o túto dvojicu prišli, mať dostatok času na hľadanie dôstojných náhrad. 

Pri prestupoch, ktoré sa týkajú Británie, sa točia najväčšie peniaze a aktuálne do úvahy prichádza aj možnosť, že do Premier League prestúpi viacero barcelonských futbalistov. Diskutuje sa na tému transferu Minov, Marlona, Gomesa, Digneho, Rafinhu, no rovnako tak aj Cillessena, s ktorého menom sa spája Liverpool. Sledovať to bude nesmierne zaujímavé. 

Zdroj: md
Foto: md

Ronaldinho123

9
2018-07-16 22:50:07

Opravte ma, ak sa mýlim, ale do 9. augusta kluby z Premier League môžu registrovať hráčov na svoje súpisky. Naopak, po tomto termíne stále môžu predávať hráčov mimo Anglicka (hoci to bude ťažšie, kvôli náhradám).

Anonym657

5
2018-07-16 23:05:59

Ano.. Odcházet z Anglie mohou do 31.8. ale přicházet jen do 9.8.

Anonym657

3
2018-07-16 23:08:08

Tudíž... Pokud se transfery neuzavřou cca do 14 dnů tak asi nikdo z Chelsea neodejde.. Hazard, Willian, Courtois, protože by blues měli jen pár dní na to najít kvalitní náhradu...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.