Ernesto Valverde sa po zápase proti AS Rím zúčastnil tlačovej konferencie. Novinárom povedal, že je s výkonom svojich hráčov spokojný a to napriek prehre 2:4.

Zhrnutie zápasu

"Ak do úvahy nevezmeme koncovku zápasu, odohrali sme dobré stretnutie. Vyše 75 minút sme v hre dominovali. Chcel som, aby niektorí hráči odohrali viac minút a vyhrávali sme dokonca aj s najmladšími hráčmi na trávniku. Súper neskôr pritlačil a to, čo sa stalo, je normálne. Rím mal skúsenejší tím, ale vo všeobecnosti som spokojný."

Malcom

"Dobre vletel do hry. Dáva nám viac možností, môže dostávať lopty medzi líniami, dobre strieľa, je silný a ťažko ho obrať... V tejto sezóne nám môže pomôcť."

Mužstvo do budúcej sezóny

"Už od dávna máme charakteristický štýl hry, sme stvorení na to, aby sme v zápase dominovali. Musíme byť agresívni v hre s loptou aj bez nej. Tak ako všetky najväčšie tímy musíme útočiť."

Podpora pre odchovancov

"Taký je futbal. Všetci sme boli mladí a v ich veku majú množstvo radosti a túžby. V niektorých fázach zápasu sa mužstvo s hráčmi s juvenil a rezervy prezentovalo dobre. Neskôr chalani urobili niekoľko chýb. Zariskovali sme, aby mladíci mohli čeliť takýmto situáciám a vďaka tomu sa niečo naučia. Chcem, aby hráči prvého tímu hrali spolu a dobre si rozumeli a Malcom do dynamiky tímu zapadol. Možnože cenou za dnešok je práve prehra."

Rafinha

"V oboch zápasoch zahral veľmi dobre, rovnako sa prezentuje aj na tréningu. Má skvelý postoj, je to po prvýkrát, kedy ho môžem sledovať po dlhší čas. Teší ma, že hrá dobre."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Zmazaný užívateľ

31
2018-08-01 08:43:23

“Malcom do dynamiky tímu zapadol. Možnože cenou za dnešok je práve prehra." Souhlasím. Malvik se zda dobrý tah. S Coutinhem a Messim by si mohl dobře rozumět. Jen doufám, ze bude už pravidelně v základu v nové sezóně Dmbele... Jinak prohra mi nevadí,týmu muže hodně pomoct. Do kdy je prestupový období?

SamoH

4
2018-08-01 08:50:02

milos970

13
2018-08-01 08:59:38

Zatial spokojnost s pripravou, mat prvu zostavu vsetky 4 polcasy tak vyhrame oba zapasy...rim nech si to uzije uz dlho ho nic take necaka a spurs nech zapija ten zazracny obrat este doteraz :)

arogantaldo

3
2018-08-01 09:34:12

urobil to čo od neho chceli culés nie len z tejto stránky

Xavielmeastro

10
2018-08-01 10:32:06

Tiez spokojnost 75 minut nemali loptu a to hrali skoro zo vsetkymi a s mladymi som spokojny Puig aj Monchu i ked spravil tie 2 chyby ale radsej spravit 2 chyby ako nespravit nic mal tam dobre veci presne dlhe pasy. Ich problemom je fyzicky fond futbal hrat vedia o tom som nepochyboval ale ked vsetci 11 dokopy vazia tolko co Dzeko je to tazke maju este cas 18 rocny este 2-3 roky a mozu byt velke hviezdy Barcy

Gabrieloo

10
2018-08-01 13:13:47

to co mi zacina velmi vadit na valverdem ze ma strasne vela vyrokov typu "V tejto sezóne nám môže pomôcť." hovori to aj hracoch ktorých potom posle na tribunu a nie do zakladu. preco sa niekedy nemoze vyjadrit normalne. niektori treneri na rovinu povedia aj tlacovke, ze s tym hracom v zaklade nepocita a pod. tie jeho tlacovky su uz hodne nudne nehovori nic na rovinu

Milan87

1
2018-08-01 23:24:03

Presne!suhlasim s tebou co tlacovka to ten isty koment: moze nám pomoct. Už je zbytocne to aj sledovat stále iba vravi ti co je každému jasne ale k věci nepovie nic.Nemam mu to za zle asi je to jeho taktika len potom sú tie tlacovky o nicom

emiliano

2
2018-08-02 07:31:03

Povedal, že musíme útočiť, ako veľké kluby, že by sa prebral? Toto mal urobiť v Ríme, nie brániť ako priemerny tím ligy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.