Športový riaditeľ Sevilla FC Joaquín Caparrós v rozhovore pre Onda Cero tvrdo kritizoval organizáciu Španielskeho superpohára a pozornosť upriamil predovšetkým na otázku bezpečnosti a cien vstupeniek.

Caparrós v rozhovore spomenul videonahrávky, ktoré na spoločenských sieťach publikovali domáci fanúšikovia. Na videách môžeme vidieť množstvo fanúšikov, ktorí preskakujú oplotenie okolo štadióna. Športový riaditeľ Sevilla FC komentoval aj finančnú stránku: fanúšikovia zo Španielska za lístok zaplatili dvakrát viac, než aká bola ich pôvodná cena v Maroku. Chaosom pri organizácii trpela ako Barcelona, tak aj Sevilla.

"Organizácia bola zlá, úplná katastrofa. Takisto z pohľadu bezpečnosti. So všetkou úctou, zdá sa mi, že zápas nebol organizovaný španielskou federáciou, ale niekým úplne iným. Hovoríme o finále, na ktoré by sme mali byť hrdí a napriek tomu to z organizačného hľadiska bolo úplne zlyhanie."

"Táto skúsenosť však poslúži ako lekcia do budúcnosti, aby sa podobné situácie už neopakovali. Myslím si, že federácia si je svojich chýb vedomá."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Reekwon

31
2018-08-16 10:59:52

Hlavně je totální nesmysl takové zápasy dávat třeba jako teď, do Maroka. Je to španělský superpohár, to by se mělo hrát ve Španělsku, ne v Maroku, v Kataru nebo kdekoliv jinde, kde vám dají prachy. Oznámili to docela s předstihem, tak úplně v klidu se mohl sehnat stadion ve Španělsku a je dost stadionů, které by to mohli hostit, ani kluby ze druhé ligy nemají špatné stadiony. Doufám, že tohle bylo naposledy, i když u španělských fotbalových představitelů nikdo nikdy neví, nedokáží udělat ani změnu v tom, aby se volil stadion pro finále CdR před začátkem sezóny, aby se jim nestávali trapasy na konci sezóny, že se opět bude muset hrát na hřišti Atlética, protože Papa Pérez bude opravovat hajzly.

BartFart

11
2018-08-16 11:13:57

Souhlasím. I ten čas výkopu je teda dost pro mě nešťastný.

LaBrie

12
2018-08-16 11:20:02

Takto nejako by som to napisal aj ja. Finale Spanielskeho pohara by sa patrilo hrat v Spanielsku a nikde inde. Zase sa chcel niekto nabalit.....

katalan

11
2018-08-16 11:39:34

podľa mňa by sa takýto zápas ani nemal hrať..veď víťaz ligy je ten istý ako víťaz pohára, to znamená že logicky by sme mali získať super pohár automaticky...

Fishinko

10
2018-08-16 11:42:21

to nedáva logiku nikomu pokiaľ vyhrá jeden team aj ligu aj pohár.. ale ten zápas sa hrá len a len kvôli peniazom..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.