Do konca prestupového obdobia ostáva v Španielsku a Francúzsku trinásť dní a do tridsiateho prvého augusta sa na ňom môže udiať čokoľvek. Stále sa špekuluje aj o Adrienovi Rabiotovi. 

Adrien Rabiot, dvadšaťtriročný futbalista parížskeho Saint-Germain, môže stále svojho aktuálneho zamestnávateľa počas tohto letného prestupového obdobia opustiť. Aktuálny majster najvyššej francúzskej ligovej súťaže je údajne celej operácii naklonený, hoci to len pod jednou veľmi dôležitou podmienkou. Ako vo svojom dnešnom vydaní uvádza katalánsky denník Mundo Deportivo, Barcelončania sa nevzdávajú, pretože veria, že v Parku princov svoju pozornosť obrátili na Filipeho Luisa z Atlética Madrid

Krajnému obrancovi Los Colchoneros vyprší zmluva, podobne ako Rabiotovi u Parížanov, na štadióne Wanda Metropolitano už počas nasledujúceho roka, a tak v Madride cítia poslednú šancu tridsaťtriročného Brazílčana predať. Zadák má na stole zaujímavú ponuku práve u PSG, vedenie a majiteľ klubu avšak majú problémy s naplnením pravidiel finančného fair-play. Do týchto okamihov klub minul už viac ako stosedemdesiatdva miliónov eur, zatiaľ čo na transferoch zinkasoval iba šesťdesiatpäť miliónov. Pokiaľ by teda navyše Les Parisiens chceli získať i Filipeho Luisa, čo by bola ďalšia výrazná položka, je zrejmé, že niekoho by museli aj predať a talentovaný stredopoliar, o ktorého sa zaujímajú v FC Barcelona, by bol ideálnou voľbou. 

V zmysle týchto špekulácií je nesmierne dôležité poznamenať to, že Diego Pablo Simeone, kormidelník Atlética Madrid, na tlačovej konferencii v nedeľu naznačil, že je s odchodom Filipeho zmierený. Argentínčan povedal len toľko, že hráčom, ktorí pre neho odovzdali všetko, praje do budúcnosti iba to najlepšie. Na druhej strane portál Paris United, ktorý sa odvoláva na zdroje z okolia PSG a medzi prvými písal aj o Neymarovom prestupe, tvrdí, že Rabiot len pred pár dňami odmietol ďalšiu ponuku predĺžiť pod Eiffelovkou nový kontrakt

Barca sa medzitým o záložníka zaujíma a chce ho mať vo svojich radoch, no nikam sa neponáhľa, pretože si dobre uvedomuje, že v tíme už má dostatočnú kvalitu. Rabiot by bol navyše zaujímavou alternatívou aj o rok. 

Zdroj: md
Foto: md

emiliano

30
2018-08-20 07:25:07

Načo je nám Rabiot, keď Valverde bude do nemoty stavať tých istých - Raki, Busi, Cou- a už teraz je naviac Arthur, Vidal, Denis, Rafinha, Roberto ?

Rasto

17
2018-08-20 09:00:27

Presne, netreba nám nikoho.

Marco01

17
2018-08-20 07:42:19

ihned ho kupme...a k tomu aj Pogbu a Milinkovica Savica..ved zaloznikov mame v time jak safranu...

Marco01

31
2018-08-20 07:45:11

potom sa ani necudujme ,ked Riki Puig odide niekam do riti o rok, a za dalsie 4 roky ho budeme kupovat spat za 100 mega...

praseks

10
2018-08-20 13:16:25

Radsej posetrit a o rok radsej nahradu za Suareza

ximpp

2
2018-08-20 15:34:58

Nerozumím těm spekulacím ohledně Pogby a Rabiota, i kdyby odešli Denis a třeba Rafinha(toho bych nechal), byl by v záloze takový přetlak, který by mohl způsobit problém. Kvalita obrovská, ale nikdo by nechtěl sedět.

Peter223

0
2018-08-21 09:09:38

Je i taká možnosť nechať to tak a o rok zadarmenko.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.