Po zápase vo Wembley medzi Barcelonou a Tottenhamom sa pred novinárov postavil aj Philippe Coutinho. Brazílčana potešil zisk troch bodov a takisto aj koncentrácia tímu.

Zápas

"Je to ťažký štadión a zápas bol takisto ťažký. Podarilo sa nám získať skvelé víťazstvo. Išlo o veľmi dobrý zápas Ligy Majstrov, musíte ísť maximálne na doraz, aby ste vyhrali. Myslím, že posledný gól bol ocenením za prácu tímu, vyhrať sme si zaslúžili. Prvý gól bol dôležitý, pretože sme nevyhrali posledné tri zápasy. Teraz sme do toho išli od samého začiatku a tento gól nám pomohol."

Messi

"Messi je nepredvídateľný. Hrať s ním je veľká česť, vždy robí niečo nové. Zo strany fanúšikov sa vždy objavia vysoké očakávania a my zo seba v troch súťažiach vždy dávame všetko."

zdroj: as.com
foto: sport.es

Marco01

31
2018-10-04 07:50:08

hateri Lea museli po vcerajsku opat zavret klapacky...Messi sa boji prestupit do Anglicka...tam by sa nepresadil...tam by nemal taky pohodlny zivot...tam by nedaval tolko golov...najprv si to odskakal Man.Utd vo dvoch finale, potom Arsenal 4 golmi, dalej City este s Pellegrinim na lavicke, minuly rok nasukal 3 goly Chelsea, teraz zostrelil Tottenham...kto bude dalsi ???

ximpp

19
2018-10-04 08:17:29

Já myslím, že se někdo další, kdo bude kecat nesmysly o Mesiho slabinách najde. Kdo fotbalu rozumí, musí vidět, že tento člověk nejde srovnávat s nikým ze současnosti ani z minulosti.
Včera velká paráda a jsem moc rád, že jsem se tak mýlil a tipoval jasnou porážku. Rozhodující včera nebyl ani tak Messi(i když byl zase suverénně nejlepší), ale to, že mu pomohli Alba, Couts výbornými výkony a velmi slušnými téměř všichni ostatní, vzpomenul bych Luise, který včera hrál přesně to, co Messi a Barca potřebují.

Pader

2
2018-10-04 16:33:02

liverpool :D

MrCrowley

11
2018-10-04 08:32:25

Počas galavečera FIFA Leo sedel doma s deťmi pri telke a pozeral na svojich žiakov, možno si aj robil nejaké poznámky... a určite bol šťastný. Tak ako včera večer. Všetka česť jeho pokore.

RastoD

3
2018-10-04 11:06:26

štvrtý gól bol fakt neskutočný. obrana súpera nechala Messiho úplne voľného priamo pred brankárom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.