Ivan Rakitič bol jedným z hráčov Barcelony, ktorí sa po zápase vo Wembley s Tottenhamom porozprávali s novinármi.

Fantastický gól

"Veľmi sa teším, že som tímu pomohol gólom. Chceli sme zahrať dobre, prvý polčas bol veľmi kompletný. Stále sú však veci, ktoré treba zlepšiť. Streliť taký gól vo Wembley nie je zlé. Ako zvyčajne, venoval som ho manželke a dcérke."

Zápas

"Súper nám veľmi ublížil a nemusel na to vynaložiť veľa úsilia, tak ako aj v predchádzajúcich zápasoch."

Messi

"Poznáme Lea. Škoda, že nie je známe koľkokrát v tejto sezóne nastrelil konštrukciu bránu. Je to náš najdôležitejší hráč, je cťou mať ho v tíme. Chceme, aby tomu tak bolo aj naďalej."

Postoj v zápase

"Je treba sa zlostiť a rozčuľovať, ak sa to nedeje, tak potom chýba ambícia. Je podstatné, aby sa to robilo s ohľadom na osoh pre tím. Každý bude mať k dispozícii množstvo zápasov. Budeme sa zlepšovať a učiť sa na chybách."

zdroj: marca.com
foto: sport.es

Raketon

18
2018-10-04 07:53:01

Vcera bola radost sledovat Barcu. A ten Rakiho gol, nadhera. Je skvele vidiet toho chlapa skorovat

jarolamo

15
2018-10-04 08:07:38

Bílí andelé z TT im mohli prísť zafarbiť trávu....

ximpp

-1
2018-10-04 08:34:50

Raki z dálky umí a včera i hrál dost dobře, škoda jen, že se ho nezeptali, kdo je ten nejlepší hráč na světě, zda Leo, který už druhé desetiletí tvoří a střílí nejlíp na světě nebo Modrič, který po jedné skvělé sezoně(s jedním gólem v lize) je teď zralý spíš na lavičku.

Zmazaný užívateľ

8
2018-10-04 08:42:41

Vcera aj keby to skonci remizou 3-3, aj tak by som bol spokojny. Domaci hrali v druhom polcase super, ako by nastupilo ine muzstvo. Bol to obojstranne skvely zapas. Barca dominovala absolutne v prvom polcase, domaci v druhom vyrovnali hru. Sance boli na oboch stranach, Leo sa utrhol z retaze. Domaci nakoniec doplatili na strasne chyby. Skoda, ze nehral Erikssen, bolo by to este zaujimavejsie. Skvely zapas. Barca dnes na vybornu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.