Barcelona je v Lige majstrov doposiaľ stopercentná, keď najskôr porazila doma Eindhoven (4:0) a následne vyhrala na ostrovoch s Tottenhamom (4:2). Tretím súperom Kataláncov v milionárskej súťaži bude Inter Miláno, ktoré je rovnako bez straty bodu. Ako dopadne tento ostrý súboj? Tipnite si a priebeh duelu využite v akčných live stávkach!

Ako to vidia tipéri?

Až 94 % borcov z najväčšej tipérskej komunity má na tikete čistú jednotku v kurze 1,48, remízu tipuje 5 % stratégov (4,71) a zvyšok komunity stojí na strane Škriniara a spol. (6,55). Tipér dagraphx to vo svojej analýze prognózuje takto:

„Inter má jednu z najlepších defenzív v súčasnosti a vie hrať aj na lepšie mužstvá. Môj tip je neprehra hostí, pretože obe mužstvá majú po 6 bodov a sú na popredných priečkach tabuľky. Futbal je dnes oveľa viac taktický než kedysi, a preto si myslím, že to bude pekný futbal, ale mužstvá stavia viac na taktiku. Navyše Barca musí šetriť hráčov na nedeľné El Clásico, Internazionale zase čaká duel s Laziom o tretie miesto v tabuľke,“ napísal k tipu v kurze 2,84. Necháte sa inšpirovať?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Misty

10
2018-10-24 12:48:11

Bože.. hlavně ať nehrajou beton.. :D

Fishinko

7
2018-10-24 13:05:15

s dvomi CDM to nič iné ani nemôžeme čakať..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.