Pred súbojom štvrtého hracieho dňa najprestížnejšej európskej klubovej súťaže Ligy majstrov proti Interu Miláno poskytol novinárom tlačovú konferenciu tréner FC Barcelona Ernesto Valverde. Extremadurčan hovoril o viacerých témach a novinárov, prirodzene, zaujímal aj stav kapitána blaugranas Lea Messiho. 

Messi

"Uvidíme po tréningu. Leo je v štádiu, keď by mohol nastúpiť, no uvidíme, ako sa bude cítiť. Možností je viacero, ale zatiaľ o žiadnej nemôžem hovoriť konkrétne, pretože sme netrénovali. Pokiaľ vám však niečo môžem povedať naisto, určite nebudeme za žiadnych okolností riskovať."

Výhra na Meazze

"Byť v takom dobrom rozpoložení v takej náročnej skupine je fantastické, no nechcem nič predbiehať. Isteže by sa nám páčilo triumfovať a prebojovať sa tak do vyraďovacej fázy, avšak zatiaľ sa nič také nestalo. Šancu budeme mať zajtra."

Problémy v obrane

"Pracujeme s určitou dávkou rizika, no v Barce to bolo takéto stále, hoci, samozrejme, inkasovať nechceme. Tento rok sme sa v tomto ohľade zhoršili, no aj keď sme si vedomí toho, že sa po tejto stránke musíme mierne napraviť, najdôležitejšia je bilancia gólov."

Spomienka na Rím

"Človek sa z každej prehry učí, i keď to neznamená, že teraz nemôžeme prehrať opäť."

Coutinho

"Je to hráč, od ktorého chceme, aby sa dostával do hry. Rozprávať sa však musíme v kontexte daného zápasu, sme s jeho výkonmi spokojní, ale zlepšiť sa chceme všetci."

Arturovia

"Vďaka Arthurovi sa vieme nadýchnuť, dodáva nám kontrolu a Arturo Vidal uľahčuje prechody vpred. Či bude hrať Vidal proti Interu? Je to futbalista s obrovským entuziazmom, veľa sa počas tréningov usmieva, robí si tu výborné meno a získal si pozíciu niekoho, kto si byť v základnej jedenástke zaslúži, respektíve minimálne dokáže pozitívne zmeniť hru v jej priebehu."

Bez konkrétneho plánu na Icardiho

"Budeme sa ho snažiť zastaviť svojou vlastnou hrou. Budeme si na neho, podobne ako napríklad na Nainggolana, dávať dobrý pozor. Najdôležitejšie však je kontrolovať hru."

Nová Albova zmluva

"Chcem, aby bol šťastný a veľmi by ma potešilo, keby pokračoval u nás. Som si istý, že by to tak bolo najlepšie."

Zdroj: md, marca
Foto: archív

Domink

2
2018-11-05 21:12:40

Tie predzápasove tu strašne o ničom, zvlásť pri Ernestovi :D výpovednu hodnotu majú nulovú, ale tak je to spôsobené otázkami novinárov, ktorý by najradšej z neho dostali zakl zostavu

Sheva7

1
2018-11-05 23:12:02

Ono je stale realnejšie že Leo zajtra nastupi aj keď radšej az cez vikend v lige

singo1

3
2018-11-06 05:06:45

"Messi nenastupi a Malcoma opat nepostavim mame Munira "

BigEL

-5
2018-11-06 06:36:39

Co maš proti Munirovi?Je to hráč s obrovským entuziazmem a v průběhu sezóny nám toho dá ještě hodně :))

oscar

2
2018-11-06 07:03:29

Nech da aspon Dembeleho od zaciatku, Rafinha dostal uz dost sanci a nejako nepresvedcil.

maryann

0
2018-11-06 07:51:05

Tak si mal pozerat zapas proti Interu a CdR...!

Gabrieloo

0
2018-11-06 10:06:27

myslim ze dnes Inter bude chciet vyhrat budu hrat vyssei aj sa snazit na talianske muzstvo hrat vyssie pressovat. to by bol idealny preistor pre dembeleho. zial bude sediet na lavicke.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.