FC Barcelona aktuálne pracuje na zozname futbalistov, ktorí by mohli v jej prvom tíme postupne plynule nahradiť opory súčasného mužstva. Nechýba na ňom ani stredný útočník Janova Krzysztof Piatek, jeden z objavov súčasného ročníka talianskej ligy. 

Poľský útočník Krzysztof Piatek patrí vo veku dvadsaťtri rokov ku najtalentovanejším futbalistom celej najvyššej talianskej ligovej súťaže Serie A a aktuálne je dokonca jej najlepším strelcom, keď má na svojom konte v dvanástich dueloch úctyhodných deväť presných zásahov. Jeho čísla a výkony upútali i viacero veľkoklubov naprieč celým svetom a výnimkou nie je ani FC Barcelona. 

Hoci však o služby Piateka prejavilo záujem hneď viacero celkov, športový riaditeľ jeho zamestnávateľa Janova Giorgio Perinetti prezradil, že futbalistu za žiadnych okolností už počas zimného prestupového obdobia nepredajú. "Piatek? O jeho budúcnosti budeme hovoriť jedine na jar alebo na konci sezóny," komentoval pre mikrofóny rádiovej stanice Dazn

Hovoriac následne konkrétne o záujme Neapolu, popredný člen janovskej direktívy potvrdil, že Hamšíkova ekipa vyrukovala so snahou zlákať útočníka naozaj. Opäť však zopakoval, že špílmacher do konca ročníka neodíde. "Neapol bol ochotný a pripravený rokovať, no my v týchto okamihoch o danej téme hovoriť nebudeme," pokračoval Perinetti. 

Ba čo viac, riaditeľ Rossoblu vyzýva Piateka k tomu, aby sa špekuláciami nerozptyľoval a koncentroval sa výlučne na svoje výkony. "Hráč si musí zachovať chladnú hlavu, musí sa aj naďalej zlepšovať a určite bude pútať obrovskú pozornosť na prestupovom trhu aj v nasledujúcich mesiacoch. Opakujem ale, o jeho budúcnosti budeme hovoriť jedine na jar alebo na konci sezóny," dodal.

Rodák z juhozápadnej oblasti nášho severného suseda v tejto sezóny celkovo odohral jedenásť súťažných duelov a na svojom konte má neuveriteľných trinásť gólov. Piatek sa upísal Janovu za neuveriteľné štyri milióny a už dnes sa jeho hodnota podľa periodík z Apeninského polostrova zvýšila štvornásobne a táto cifra podľa všetkého bude rásť i naďalej.

Zdroj: md
Foto: md

Zmazaný užívateľ

9
2018-11-12 09:12:06

Janov dobre vie preco povedal to co povedal. Naco by ho predavali v zime za 20 mega ked v lete budu vsetci ponukat 50-70 mega...

momo9

3
2018-11-12 11:05:06

alebo sa dovtedy zasekne a nebude ho chcieť nikto

emiliano

7
2018-11-12 12:51:31

Bol by hlúpy, keby prišiel za čias Valverdého, nekopne si. Ten náš tragéd predsa neposadí Luisa, je to Leov najlepší kamarát. Takže do konca svoje zmluvy by ho nechal Valverde adaptovať sa , občas by si zahral CdR alebo 5 minút v zápase ligy. Lebo to tvrdím stále: Ten alibista chce dožiť do konca zmluvy, budú hrať tí istí, aby mohol povedať, že on nie je na vine v prípade neúspechov, veď staval tých najlepších. Budúcnosť klubu ho nezaujíma, zanechá káder s vyše polovicou tridsiatníkov a bez rozohratých a sebavedomých mladých hráčov. Pozrite, ako Pep v MC obmieňa hráčov, aby všetci boli rozohratí a všetci cítili aj konkurenciu. Posadí hocikoho, nasadzuje 18-ročného chlapca. Mám otázku: Myslíte, že keby teraz mal Leo 18 rokov, kopol by si pri Valverdem?

Babco

1
2018-11-12 13:34:08

nie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.