Ernesto Valverde, tréner FC Barcelona, poskytol novinárom pred zajtrajším šlágrom La Ligy Santander tlačovú konferenciu. Okrem stretnutia medzi FC Barcelona a Atléticom Madrid rozoberal i iné témy. 

Zápas

"Aj my, aj oni máme v tom, ako chceme hrať, úplne jasno a budeme sa toho držať. Sme si dobre vedomí toho, že sú schopní vyletieť do oboch polčasov neuveriteľným spôsobom. Dá sa predpokladať, že budú vysoko napádať, no my využijeme všetky svoje zbrane na to, aby sme triumfovali, rovnako. Dominovať hre, dávať si dostatočný pozor a snažiť sa ovládať priestory, v ktorých sú silní, to bude podstatné."

Tímu sa darí viac proti družstvám z vyššej polovice tabuľky

"Áno, to je fakt, niečo takéto sa u nás deje. Oveľa väčšie problémy máme v stretnutiach, keď by to malo byť pokojnejšie. Čo sa týka zápasov s našimi priamymi rivalmi, prezentujeme sa v naozaj dobrom svetle. Zajtra hráme proti jednému z kandidátov na titul a zisk trofeje z Ligy majstrov a posnažíme sa ukázať sa."

Dembélé

"Je to jeden z našich hráčov a všetci sa usilujeme o to, aby mu to išlo čo najlepšie. Viem, že sa o ňom hovorilo veľa, pretože sa vyskytlo veľa voľného času. Má v sebe niečo, čo sa hľadá len veľmi ťažko, neuveriteľný vrodený talent a dúfam, že zo seba vydá to najlepšie. Sme v klube, kde sme pod tlakom všetci."

Arturo Vidal

"Je jednou z možností za Rakitića. Máme aj iné alternatívy, no nevylučujeme ani jeho."

Reprezentačná prestávka

"Pre nás je ideálne, keď sa môžu hráči zotaviť u nás a môžeme sa o nich postarať. Musíme však rozumieť aj tomu, že oni vo svojich národných mužstvách hrať chcú."

Denis Suárez

"Sme v priebehu súťaže a on je jedným z hráčov nášho tímu. Čo sa stane? To sa uvidí. Iste, medzi chlapcami je obrovská konkurencia, máme aj Aleñu, ktorý sa neustále pýta, prečo nehrá. My sme však zodpovední a musíme robiť rozhodnutia."

Zdroj: marca
Foto: marca

quentin

15
2018-11-23 20:29:36

...Ernesto, Ty si manažér, tak im tú šancu a minúty na ihrisku daj! ...pokojne Cou, Aleňa, Vidal a neskôr Aleňa/Artur, napr., a to som len culé a nehrám ani hry typu fifa manager, či ako sa to volá.

imbecilko10

5
2018-11-24 02:16:58

Pre dobro Barcy by mal ísť pán tréner kade-ľahšie, resp. do priemerného klubu..

Milan87

-4
2018-11-24 10:47:27

Ten tvoj nick je fakt výstižný.vies o nejakom trenerovi ktory by sa sem hodil viacej?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.