Arturo Vidal na dnešnej tlačovej konferencii odpovedal na otázky novinárov. Zajtra je na programe zápas PSV Eindhoven - FC Barcelona.

Cítiš sa užitočnejší?

"Áno, som oveľa spokojnejší, pretože hrám viac. Dva zápasy som odohral aj v reprezentácii, ktoré mi dodali viac sebadôvery, aby som sa cítil Arturom Vidalom. Dúfam, že aj naďalej budem na trávniku tráviť viac minút a pomáhať tímu, kedy to bude potrebovať."

Na začiatku sezóny si bol nahnevaný, že nehrávaš a vyjadril si to aj na sociálnych sieťach.

"Je to uzavretá téma. Písalo sa o tom veľa, hovoril som s trénerom. Nie je dobré o tom hovoriť a zároveň tvrdiť, že tím je jednotný. Teraz sa koncentrujeme na ďalšie kroky, ktoré nás posunú vpred. Zajtra nás čaká skvelý zápas a môžeme si vybojovať postup. So spoluhráčmi mám dobré vzťahy a situácia sa zlepšila."

Jedným z tvojich cieľov po príchode do Barcelony bolo získať si fanúšikov.

"Mal som to šťastie, že som sa dostal do sŕdc mnohých fanúšikov a to veľmi rýchlo. Dávajú mi to pocítiť zakaždým, keď vchádzam na trávnik alebo získam loptu. Zostáva ešte množstvo práce, ale dúfam, že si získam srdcia všetkých fanúšikov."

Mnohé zranenia

"Neviem, či môžeme hovoriť o mnohých zraneniach, vrátia sa totiž dvaja dôležití hráči. K zápasu pristupujeme so sebadôverou. Chceme skupinu vyhrať, vytvoriť divadlo a domov sa vrátiť s pokojom, aby sme sa mohli sústrediť na boj o titul."

Čím sú podľa teba tieto zranenia spôsobené?

"Intenzita a frekvencia zápasov či výjazdy na reprezentačné zrazy. Všetko sa nahromadilo. Zranenia sa objavia vždy. Dúfam, že všetci budú čoskoro zdraví. Nech sú pripravení na 100% čím skôr."

Vyholíš si kohúta, keď vyhráš Ligu Majstrov?

"Kohúta si vyholím, keď ukončím kariéru. Mojim snom je vyhrať Ligu Majstrov, ale s mojim štýlom to nemá nič spoločné. Kohúta budem nosiť pokiaľ neukončím kariéru."

Priveľa inkasovaných gólov

"Pracujeme nad tým, aby sme inkasovali menej gólov. Vieme o tom a posnažíme sa, aby nám súperi strieľali menej gólov. Bojujeme o všetky tituly."

Situácia okolo Dembélého

"Podľa mňa sa priveľa hovorí o tom, čo sa deje mimo trávnik a nie čo sa deje na ňom. Dembélé v tejto sezóne dokáže byť rozhodujúci. Je to veľmi mladý hráč, potrebuje starostlivosť a rady. S každým nasledujúcim zápasom bude čoraz dôležitejší a veľmi nám pomôže. Veríme jeho schopnostiam."

zdroj: as.com
foto: sport.es

vondeylen

29
2018-11-27 21:22:56

Ten chlap vyzera, ze dozrel, ze je stastny v barce... Nech sa mu a nam dari..... Barcaaaaaa)

mikimi122

18
2018-11-27 21:27:51

Je to vtipne keď pomyslím na to, že práve Valverdeho defenzívnym futbalom dostávame viac gólov ako pred ním.

mikimi122

6
2018-11-27 21:27:51

Je to vtipne keď pomyslím na to, že práve Valverdeho defenzívnym futbalom dostávame viac gólov ako pred ním.

Culesking

26
2018-11-27 21:31:40

"Podľa mňa sa priveľa hovorí o tom, čo sa deje mimo trávnik a nie čo sa deje na ňom.“ toto vystihol pekne akože..

MessiJeBuh

5
2018-11-27 23:20:13

To co povedal se mi líbilo “je to velmi mladý hráč potřebuje starostlivost a rady “

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.