Barcelona nastúpi v poslednom kole základnej skupiny Ligy majstrov na domácej pôde proti aktuálne druhému Tottenhamu. Keďže Messi a spol. si už v predchádzajúcich súbojoch zaistili prvé miesto v tabuľke, nemusia hrať pod výsledkovým tlakom. Ako sa k duelu postavia? Získajú tri body? Rozhodujte počas stretnutia v live stávkach!

Kohúti z Londýna majú v tomto dueli o motiváciu postarané, lebo na diaľku zabojujú o postupovú miestenku do osemfinále so Škriniarovým Interom, ktorý v Miláne vyzve definitívne posledný PSV Eindhoven.

Ako to vidí v analýze havinko159? „Barca aj keby nenastúpila v najlepšom zložení, tak má vynikajúcich hráčov na lavičke, ktorí čakajú na príležitosť. Inter je proti Holanďanom jednoznačným favorit na zisk troch bodov. Ak by sa teda zápas na Camp Nou vyvíjal nerozhodne a Milánčania by vyhrávali, tak kohúti musia otvoriť hru, a to bude voda na mlyn pre hráčov Barcelony,“ napísal tipér k výhre domácich a aspoň dvom gólom v zápase (kurz 2,35).

Ako to tipujete vy? Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.