Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde komentoval výkony svojich zverencov v zápase s Tottenhamom. Katalánci v poslednom zápase skupinovej fáze Ligy Majstrov v tejto edícii remizovali 1:1.

Riskovanie zo strany Tottenhamu

"Hrali sme proti tímu, ktorému išlo o všetko. Tottenham vyslal dopredu množstvo hráčov a dobre vyvíjal tlak. Nemali sme loptu a súper nám dokázal narobiť problémy, no hral o postup do osemfinále Ligy Majstrov. Vyvíjal na nás tlak, hoci my sme takisto chceli vyhrať."

Prvé miesto v skupine s Interom a Tottenhamom

"Myslím, že má veľkú hodnotu. Body sme stratili len pri dvoch remízach. Naša skupine bola minimálne druhá najťažšia. Treba zároveň zdôrazniť, že sme si postup zabezpečili dve kolá pred koncom. Teraz musíme počkať."

29 zápasov bez prehry v Lige Majstrov na Camp Nou

"Táto séria hovorí veľa o postoji Barcelony v Lige Majstrov. Tento rekord je ťažké prelomiť, ale keď máte skvelých hráčov, je to jednoduchšie."

Cillessen

"Mať ho v tíme je luxus. Vždy, keď hrá, vyniká. Máme veľké šťastie, že sa na neho môžeme spoľahnúť. Či odíde? Neviem, čo urobí. Potrebujeme dvoch brankárov na vysokej úrovni a nevieme, čo sa môže stať. Musíme ašpirovať na výhru všetkého a k tomu potrebujeme najlepších. Dúfame, že zostane a bude spokojný."

Dembélé

"Strelil skvelý gól vďaka tomu, že využil priestor. Je to pekný gól. Sme tím a všetci sa držíme tých istých pravidiel. Interné veci zostanú v klube. Chceme to najlepšie pre všetkých."

Coutinho

"Dvakrát nastrelil konštrukciu brány. To znamená, že mal veľmi blízko ku gólu. Mal šancu skórovať, no nepodarilo sa."

Spolupráca Semeda a Dembélého na pravej strane

"Dembélé na tejto strane nie je prekvapivý prvok. Semedo takisto ukazuje vynikajúcu úroveň. Doprajeme mu minúty, pretože na jeho pozíciu vzhľadom na zranenie Sergiho Roberta neexistuje vhodná náhrada. Teraz táto dvojka súťaží s Messim a Sergim."

Minúty pre Messiho

"Je lepšie, aby zahral a udržal sa v tempe. Teší sa tomu, rovnako ako my a nehovoriac o fanúšikoch. Sú hráči, ktorí potrebovali oddych ako Piqué či Alba. Chceli sme vidieť aj Aleñu a Mirandu. Takisto v akom svetle sa predstaví Arthur, Vermaelen či Cillessen, ktorý bol úžasný."

Aleñá

"Veľmi mu veríme. Je zvyknutý na zápasy, kde súper vyvíja ostrý presing. V pozičnej hre si vie poradiť veľmi dobre a v hre proti súperom ako Sissoko či Winks sa predviedol veľmi dobre.

Denis Suarez

"Máme ďalšie zápasy a objavia sa príležitosti, aby sme hráčom dopriali minúty. Denis sa ukazuje dobre."

Dembélé - téma uzavretá?

"Neviem. Zajtra máme tréning."

Posledná šanca na doručenie do Vianoc!

zdroj: marca.com as.com
foto: fcbarcelona.com

UpEpic

26
2018-12-12 08:13:40

Za všetko môže valverde prečo neposunie tréningy neskor nech sa chudák chlapec vyspí? :-D

Danny

23
2018-12-12 08:15:36

Pobavil poslednou odpovedou :D

kubakladno

19
2018-12-12 08:16:51

No také bych nechodil do práce už v 11hodin.
To je vykořisťování.

Milan87

15
2018-12-12 08:23:55

Pekne to shrnul pre mna bol najlepší cillesen hned po ňom aleňa a potom Dembele. Couthinho zahral tiez omnoho lepsie ako predosle 2 zápasy škoda ze vsetky svoje 3 šance spálil ale jeho pohyb bol dobrý. Musel to brat viac na seba lebo miranda ho doplnoval neskoro alebo vobec.Ale na to ze sme hrali pomaly s Béčkom proti 3 tymu PL to bolo slušné. Mohli sme vyhrat aj my aj oni.tiez sme dali 2 tyčky, oni zase shoreli na cillesenovi.

RastoD

24
2018-12-12 08:47:50

povedal by som, že ak si dovolí takýto vtípek (to na konci), nebude situácia okolo Dembeleho taká zlá.

el_dominiko

16
2018-12-12 09:22:04

Semeda stále považuje iba ako náhradu za Roberta

fofo112

12
2018-12-12 10:33:01

Tak Semo je stále u neho len náhrada za špičkového pravého beka Roberta a chalan sa môže aj roztrhať na ihrisku nemá u tohto hňupa šancu.

gula123

5
2018-12-12 17:08:04

Ten suchárisko má predsa len zmysel pre humor.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.