Žiadny iný hráč nikdy nebol dôležitejší pre LaLigu Santander, ako Lionel Messi.  Tvrdí to prezident LaLigy Javier Tebas.

Argentínčan priniesol do Barcelony fenomenálnu konzistentnosť, odkedy sa prebojoval do tímu vo svojich tínedžerských časoch a stal sa pravdepodobne najlepším hráčom v histórii. "Messi je súčasťou Barcelony a ostane tam," povedal Tebas. "Považujeme ho za súčasť LaLigy Santander, prevyšuje normálnych hráčov. Je ikona, najdôležitejší hráč, ktorý hral za našu ligu. Je o level vyššie."

Tebas takisto diskutoval o tréneroch, ako José Mourinho a Pep Guardiola, ktorých by rád videl vrátiť sa ku Španielskemu futbalu. "Vždy som hovoril, že by som chcel, aby sa tréneri ako Mourinho a Guardiola vrátili k trénovaniu v našej lige." dodal. "Sú to dvaja skvelí tréneri so svojimi osobnosťami a kontroverziami, ale takisto so svojím štýlom na ihrisku. Dokázali, že patria k elite."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

harry525

15
2019-02-24 10:18:52

Tebas uz kolonoskopuje... :D

Pistolero95

18
2019-02-24 10:48:18

God, save the KING !! Taký ako Leo nikdy nebude a nebol.

okbor

13
2019-02-24 11:56:25

Mourinho? Tebasovi niekto "priplatil" za promo? Však toho už nechcú ani v Číne. Minule sa potkýnal v Rusku. A aj tam zostal (bude mať vlastnú šou pre TV stanicu Russia Today).

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.