V nadväznosti na súboj dvadsiateho siedmeho kola španielskej La Ligy Santander, v ktorom FC Barcelona zdolala Rayo Vallecano pomerom 3-1, predstúpil pred novinárov zadák Nélson Semedo. 

Lyon

"Do zápasu sme vstúpili výlučne s tým, že sme mysleli na Rayo Vallecano. Dokázali sme vyhrať a udržať si náskok na prvom mieste. Teraz sa koncentrujeme na Lyon, dúfame, že postúpime ďalej."

Úloha v tíme

"Keď som prišiel, robil som všetko pre to, aby som tímu pomohol. Najdôležitejší je kolektív, sme v troch súťažiach a budeme bojovať o všetko."

Coutinho

"Snažíme sa mu pomôcť, prechádza si tým, čím sme si museli prejsť my všetci. Na každom tréningu na sebe poctivo pracuje, dáva zo seba všetko a my ho podporíme, ako to len pôjde."

Piqué

"Patrí medzi najlepších stopérov na svete a ja mám to šťastie hrať po jeho boku a učiť sa od neho každý deň."

Zdroj: marca
Foto: marca

2sjr

22
2019-03-10 09:42:41

Semerovo hrá skvelé až sa hanbím že som mu zo začiatku neveril. Pique nádherná forma a jej načasovanie no Coutinho ten asi tu formu dal Piquého keďže na začiatku ju mal. Naozaj neviem čo sa tomu chlapcovi stalo

zuzana1112

23
2019-03-10 09:46:11

Verím že zapne v pravý čas...

Ivan87

-7
2019-03-10 12:00:53

Coutinho zvažuje odchod. Myslím, že keby Malcom hrával a COu by sme predali za slušný peniaz, mohli by sme byť spokojný.

maros1

7
2019-03-10 16:51:09

Problém Barcelony je v tom, že nemá čas
Ak chce povyhrávať najvyššie trofeje, ostáva jej rok, dva max tri. A to z toho dôvodu, že Messi skončí, ostatní sú prestarnutí a nemajú adekvátne náhrady. Potom nás postihne presne to isté ako Real
Preto si myslím, že Barcelona potrebuje funkčných hráčov a nie hviezdy bez formy ktoré vysedávajú na lavičke a trasú sa im kolená keď na nich padne zodpovednosť

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.