Quique Sentien hodnotil výkon svojich zverencov v zápase proti katalánskej Barcelone.

Zápas

"Aby ste vyhrali nad Barcelonou, musíte byť efektívni, pretože viete, že Messi strelí gól. V prvom polčase sme urobili množstvo dobrých vecí, tvorili sme nebezpečenstvo a Jesé mal za stavu 0:0 jednu veľmi dobrú šancu. Prvý gól Barcelony padol po priamom kope a druhý po akcii ako z filmu. Precíznosť, prihrávka pätou, nastavenie nohy... To dokážu urobiť len veľkí hráči. Za stavu 0:2 to pre nás nebolo jednoduché, pretože sme chceli útočiť a kvôli tomu sa objavili problémy v našej obrane. Efektivita Barcelony s Messim nám nedávala veľké šance."

Nemohúcnosť

"Vieme, čoho sme schopní a čoho nie. Chceli sme sa na tento zápas pripraviť ako na ten na Camp Nou. Snažili sme sa tvoriť si príležitosti a poslať loptu do siete. Niekedy ste presní, inokedy nie."

Taktika Barcelony

"Keď sme spoznali zostavu, vedeli sme, že súper bude hrať na štyroch záložníkov, čo nám narobí problémy pri hľadaní voľného priestoru na trávniku. Bolo to ťažké, ale niektoré akcie Barcelony boli výsledkom našich chýb, ktoré plynuli z presingu. Trochu nás to prekvapilo. Barca vie, že keď máme loptu, môžeme jej ublížiť."

Potlesk pre Messiho

"Páčilo sa mi, že fanúšikovia ocenili hráča, kvôli ktorému sme trpeli, ale z ktorého hry sa zvyčajne tešíme. Je to spravodlivé a hodné pochvaly. Som hrdý na postoj fanúšikov."

Messi

"Nikdy som nevidel nikoho, kto by sa priblížil jeho úrovni. Niektorí predvádzajú úžasné veci, ale jeho vyrovnanosť a schopnosť udržať si úroveň po 12-14 rokov je úžasná. Neviem, či sa to niekomu podarilo dosiahnuť. Predvádza to vo všetkých zápasoch. Sledovať ho každú nedeľu je luxus."

zdroj: as.com
foto: facebook

piqe73

top komentár
51
2019-03-18 09:09:09

Klobúk dole pred fanúšikmi betisu
????????????niet krajšieho pocitu ako keď vám tlieskajú súperovi fans....proste Messi je king!!!

ximpp

22
2019-03-18 10:37:24

Přesně tak, je těžké uznat sílu soupeře, když tě právě drtí, ale to jak se zachovali je chvályhodné. Od Betisu to byl nicméně úžasný zápas, na míči jsou aktuálně jedním z nejlepších týmů v Evropě, kdyby měli Messiho, tak jsou tam, kde my teď.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.