Brankár Ajaxu Amsterdam Andre Onana, ktorý bol spájaný ako možná náhrada za Jaspera Cilessena v Barcelone, obnovil svoju zmluvu s klubom do roku 2020.

Holandský tím sa snažil zaviazať si hráča s novou zmluvou, pretože nechcel stratiť ďalšieho hráča obzvlášť po tom, čo Frenkie de Jong súhlasil s prestupom ku Kataláncom toto nadchádzajúce leto. Médiá ešte na jeseň 2018 písali, že bol Onana kandidátom na pozíciu dvojky u Blaugranas na ďalšiu sezónu. Kamerunčan je produktom akadémie Barcelony a už dávnejšie vyjadril želanie vrátiť sa do svojho bývalého klubu.

Onana, jeho zástupcovia a športový riaditeľ Ajaxu Marc Overmars dosiahli dohodu v piatok, ktorá bude oficiálne oznámená v nadchádzajúcich hodinách. 23-ročný hráč, ktorý bol počas posledných dvoch sezón nominovaný na najlepšieho brankára v Holandsku, bude čeliť Juventusu vo štvrťfinále Ligy majstrov za menej ako dva týždne.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

villagesb

4
2019-03-29 16:34:20

Onana sa vyjadril ze by sa velmi rad vratil ale nie na poziciu dvojky. Brankar ako on chce chytat nie sediet na lavicke. Mozno neskor :)
Vedenie ak veri Matsovi tak je zbytocne priviest mladeho brankara lebo ten ma ambicie a nebude spokojny, ja by som volil cestu skuseneho 30tnika. Nebude robit dusno v kabine a odvedie dost dobry vykon aj pri absencii pravidelnej zatazi (s cim moze mat mladsi brankar problem).

Marian

3
2019-03-29 17:16:34

Ja si myslím, že by sme mohli podpísať Gigiho Buffona, ak odíde Jasper. Prečo? Lebo mu chýba trofej LM. Už vie, že v Paríži ju nezíska a k nám by kvoli trofeji mohol prísť. V podstate už končiac v Juve chcel skončiť s kariérou, takže jednotkou nebude chcieť byť hlava-nehlava.

LaBrie

3
2019-03-29 17:50:27

Mlady chalan chce hlavne hrat pravidelne, nie ako dvojka par zapasov za sezonu.....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.