Pomaly ale isto sa v minulých týždňoch z najnižších poschodí španielskej La Ligy prehrýzol Villarreal až na šestnástu priečku a nebyť porážky s ďalším tímom bojujúcim o záchranu z Viga, mohlo byť oveľa veselšie. Teraz však námorníkov v žltej ponorke čaká ťažký kaliber. Torpédoborec z Barcelony! Potvrdia Katalánci dominantnú úlohu a zostrelia ďalšieho soka? Nenechajte si ujsť priamy prenos na TV Tipsport!

Tipér tuzemakjenej nepochybuje o výhre Barcelony a favoritovi prihral tri body v kurze 1,63. „Villarreal je v tejto sezóne tragický. V poslednej dobe síce naznačoval obrat k lepšiemu, ale jeho výkon na pôde Celty Vigo bol opäť mizerný a zaslúžene prehral. Potvrdilo sa tak, že v klube panuje veľká kríza, ktorá by mohla pokojne vyústiť do zostupu do druhej ligy. To Blaugranas sú k nezastaveniu. Súpera často drvia rozdielom triedy a mieria za titulom. Istý ho ale ešte nemajú, takže nič nepodcenia,“ uvádza tuzemakjenej. Zveziete sa s jeho analýzou?

Tipnite si na súboj Villarreal vs. Barcelona. Dostanete 15 € zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 €.

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

jokerito

2
2019-04-02 13:18:42

titulok chvalim :)

2sjr

8
2019-04-02 13:29:03

Také jednoduché to nebude o tom sme sa už viackrát presvedçili. Malí psi sú jedovatý. Ale verím v 3 body a hlavne bez zranenia

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.