Tréner Atlética Madrid absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom s Barcelonou na Camp Nou.

Costa a Morata spolu na trávniku

"Obaja sa majú dobre, rozhodneme sa v závislosti od toho, čo uznáme za najlepšie pre našu hru. Môžu hrať v trojici s Griezmannom alebo nie."

Simeone v lige na Camp Nou ešte nikdy nevyhral

"Samozrejme, že teraz som superoptimista."

Víťazstvo

"Ak zajtra vyhráme, ale prehráme v nasledujúcich zápasoch, nič nám to nepomôže. Musíme sa zlepšiť, od zápasu s Alavés sme boli čoraz lepší. V zápase s Gironou boli momenty, kedy sme sa nesústredili. Počas tohto týždňa nás čakajú 3 zápasy, takže si musíme zachovať rovnováhu, ale predovšetkým charakteristické črty tohto tímu."

Oblak

"Ako všetci veľkí brankári vo veľkých tímoch - je kľúčový. Oblak už dlhodobo hrá veľmi dobre, vyvíja sa, čo samozrejme pomáha tímu."

Útočenie či vyčkávanie

"Počas zápasu môže dôjsť k obom týmto situáciám. Musíme nájsť adekvátny moment na útočenie a čakanie."

Messi

"Rešpektujeme ho, ale necítime strach. Treba zdôrazniť úžasnú prácu trénera, pred rokom tento tím postretlo to isté, čo nás v Turíne. Barca je v tejto sezóne v závideniahodnej situácii. Finále Copa del Rey, líder v La Lige a dobrá pozícia v Lige Majstrov. Je však ťažké vyhrávať, keď máte hráčov, ktorí sú zvyknutí na víťazstvá."

Priame kopy Lea Messiho

"To všetko sú jeho zručnosti. V niektorých momentoch precíznosť daného hráča stúpne a to sa teraz prihodilo aj Messimu."

Budúcnosť

"Myslím na zajtrajší zápas, pri 8 bodoch straty by myslenie na niečo iné bolo nerozumné. Pravda je taká, že jediná šanca na zisk titulu je založená na víťazstve na Camp Nou. Musíme si uvedomiť, že sme považovaní za hlavného rivala. Moji hráči pracujú veľmi dobre."

zdroj: marca.com
foto: twitter

2sjr

13
2019-04-05 18:20:17

Simeone má v nadpise úplnú pravdu : MUSÍME VYHRAŤ

kaspec22

5
2019-04-05 19:23:49

Tak třeba nebudou betonovat a trochu to otevře, ať je ten zápas aspoň trochu koukatelný.

Milan87

8
2019-04-05 20:24:30

Je vidiet ze je zase skoro az v tranze, treba si na nich dat pozor lebo on dokáže strhnut celý tým svojou povahou a pristupom. Akurat si myslím ze v tom rozhovore trošku pohrdá leom, tak dúfam ze mu to messi da pekne spapať

Zmazaný užívateľ

14
2019-04-05 20:58:24

Bude to velmi tvrdý a ostrý zapas. Simeon ví, co na Barcu platí - totální přesunu, ostré zákroky a provokace. Když se Barca nenechá vyprovokovat a udrží si nadhled - v tomhle zápase PROSTE MUSÍ, věřím ve vítězství Barcy. Ofenzivu má Barca dobrou, zato ATM mizernou. Na druhou stranu v posledních zápasech jim to tam padá. Bude to zítra zapas o všechno - nejen o titul, ale i o zdraví.

FCB1933

0
2019-04-05 21:55:56

Nechcem vitazstvo zaplatene zranenim niektoreho z nasich top hravov . Radsej v zdravi uhrat remizu.
Mam skutocnu obavu zo zranenia Lea, Jordiho, Gerarda ci Luisa.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.