Prvé dva celky elitnej španielskej futbalovej ligy sa spolu stretnú dnes večer v šlágri 31. kola. Ako to dopadne? Stiahne Atlético náskok vedúcej Barcelony na rozdiel piatich bodov? Alebo ho Blaugranas ešte navýšia? Nenechajte si ujsť tento ostrý súboj v priamom prenose na TV Tipsport!

Barcelona ťahá v La Lige sériu osemnástich súbojov bez prehry a aj v nadchádzajúcom stretnutí ju bookmakeri favorizujú v kurzovej hodnote 1,79. Ako to vidíte vy? Tvorca analýz s nickom tuzemakjenej k duelu dodáva: „Barca to v tejto sezóne valcuje rad za radom, obzvlášť v posledných týždňoch. Za zmienku stojí vysoká výhra v odvete osemfinále Ligy majstrov proti Lyonu. Na veľmi dobý výkon naviazal katalánsky veľkoklub v domácej súťaži proti Betisu, s ktorým vyhral 4:1, a to aj napriek tomu, že Betis nehrá vôbec zle.“

Na margo hostí z Madridu sa vyjadril nasledovne: „Atlético nemá problémy so slabšími súpermi, ale akonáhle nastúpi proti silným a kvalitným celkom, býva úplne bezradné, napr. ako v LM proti Juventusu. To, že vonku to atlétom nejde, potvrdili aj s Bilbaom (prehrali 2:0),“ napísal v analýze. Čo pošlete na tiket?

Tipnite si na súboj Barcelona vs. Atlético Madrid. Dostanete 15 € zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 €.

zdroj: tipsport.sk
foto: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.