Ernesto Valverde komentoval stretnutie Barcelony s Manchestrom United pre televíziu Movistar a na tlačovej konferencii.

Prvé víťazstvo na Old Trafford

"Pri pohľade na atmosféru na štadióne a na to, akým tímom je Manchester United je zrejmé, že vyhrať tu je ťažké. Bol to ťažký zápas s momentami dominancie z oboch strán. Súper hral s vysokým presingom, ale lepšie gólové príležitosti sme mali my."

Presing

"Ak sa vytvára tlak, súper robí chyby. Prvých 20 minút sme strávili na polovici súpera, potom sa vytiahol vyššie a objavila sa neistota a niekoľko našich chýb. V druhom polčase sme začali dobre. Keď hráme za chrbtom súpera, robíme mu problémy a presing už nie je taký istý."

Striedanie v druhom polčase

"Po striedaniach sme mali väčšiu kontrolu. Vykonal som ich aj preto, že posledný zápas sme hrali nedávno a potrebovali sme na trávniku sviežosť. Chceli sme získať kontrolu."

Gól Shawa

"Budete sa ma aj naďalej pýtať, prečo Suarez nestrieľa góly...? Hodnote je práce nespočíva v tom, kto sa ako posledný dotkol lopty, ale v tom, akú situáciu vypracoval..."

Messi

"Po údere sa necítil dobre. Zajtra musíme uskutočniť lekárske vyšetrenia, aby sme vedeli, v akom je stave. Má veľký hematóm, úder bol nesmierne silný."

Piqué

"Bol rovnako angažovaný ako minule, hrá na veľmi vysokej úrovni. Potrebovali sme starostlivých stopérov, pretože Manchester má dobrých útočníkov, ktorý dokážu hrať vo vzduchu. Piqué zahral veľmi dobre, tešíme sa, že UEFA ho vybrala za najlepšieho hráča zápasu."

zdroj: as.com marca.com
foto: facebook

Rasto

top komentár
56
2019-04-11 08:34:26

Piqué v posledných zápasoch je ako stena. Ten jeho šprintérsky súboj s Rashfordom vyzeral, ako by mal on 22 rokov. Nech mu to vydrží!

RastoD

27
2019-04-11 08:46:32

presne, Rashford ho skúšal prešprintovať a ani milisekundu to nevyzeralo, že sa mu to môže podariť. to bola fakt pekná situácia, trochu ma aj prekvapila, myslel som, že jedna z mála vecí, čo Piquému chýba, je rýchlosť.

jokerito

16
2019-04-11 09:07:02

Tak on Pique realne mal obdobia v poslednych sezonach ekdy bol dost tarbavy a nestihal rychlym utocnikom. V tomto suboji aj mna prekvapil. Vidno, ze na sebe trdo maka a je vo forme.

maros1

21
2019-04-11 09:08:52

Nerozumiem jednej veci - ten faul na Messiho bol jasný úmysel zozadu s cielom likvidovať súperovho hráča. Ako je možné, že sa proti takýmto praktikám ako aj chybnému rozhodovaniu rozhodcu nezdvihla obrovská vlna kritiky - celosvetovo, návazne žiadosti o sankcie ako pre rozhodcu tak pre faulujúceho hráča

Toky

9
2019-04-11 09:14:53

Ale no. Ja som tam jasný úmysel zlikvidovať hráča nevidel. Ale na kartu to bolo určite.

jokerito

11
2019-04-11 09:44:52

No tu musim nesuhlasit. Bol to tvrdy suboj. V Anglicku to ako faul nepiskaju, v spanielsku ano. To beriem ze je rozdielny meter. ALe ked si vsimnes kedy trafil Lea do nosa to bolo az potom v pade ako dokoncoval pohyb a nebol to ziaden umysel. Cize by som z neho nerobil nejakeho zabijaka, ktory chcel Lea zlikvidovat. Druha vec je ale, ze hrac je zodpovedny za svoje ruky a ked skoncia niekomu v tvari, podobne ako v hokeji hokejista za hokejku. pokial tam bola krv mal proste dat dodatocne zltu kartu.

andres550

5
2019-04-11 12:44:54

Škoda, že hneď po Suárezovom góle De Gea nohou vychytal Coutinha. Mohli sme im zasadiť smrtiaci úder. Mali sme tam ešte ďalšie dve, tri šance ale výsledok parádny. Už sa teším na odvetu. A bodaj by bolo finále s Pepovým Man. City. Videli by sme taktickú bitku dvoch najväčších stratégov na lavičke. Dvaja šachisti, ktorí hrajú partičku so živými hráčmi...

jokerito

4
2019-04-11 13:15:36

Len aby City neboli najvacsim prekvapenim stvrtfinale. Prehra 1:0 nie je idealny vysledok do odvety...

Rasto

5
2019-04-11 13:26:03

Ja by som radšej s Ajaxom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.