Nórsky tréner Manchestru United po zápase s Barcelonou chválil výkon svojich zverencov a zdôraznil, že jeho tím má stále šancu postúpiť do osemfinále Ligy Majstrov.

Lukaku a Rashford

"Nemyslím si, že hlavou témou dnešného duelu by mal byť Lukaku či Rashford."

United

"Náš tím zahral s entuziazmom a správnym postojom. Vlastne to je cesta, ktorú si musíme udržať."

Osud dvojzápasu

"Môžeme to dokázať a postúpiť do semifinále. Vôbec nepochybujem o tom, že na Camp Nou môžeme zmazať náskok aj napriek gólu, ktorý sme doma inkasovali."

Kľúč k streleniu gólu

"Musíme si vytvárať šance a byť veľmi efektívni."

Obrat

"Porazili sme Juventus a na výjazde sme vyhrali nad PSG. Teraz musíme vycestovať do Barcelony a vyhrať. Vieme, že to môžeme dokázať."

Alexis Sánchez, Messi a Suarez

"Uvidíme aká bude reakcia organizmu Alexisa počas nasledujúcich tréningov. Suarez a Messi sa pohybujú výnimočným spôsobom, robia to veľmi inteligentne. Okrem toho mali šťastie, pretože gól padol po náhodnom teči Luka Shawa."

Rozhodca

"Na dnešné rozhodovanie sa nemôžem sťažovať."

Slová Messimu po zápase

"Všetko dobré a vidíme sa o týždeň. To je všetko."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Gabrieloo

top komentár
79
2019-04-11 11:54:07

Mam rad tie vyjadrenia po takychto goloch. Suarez to poslal na Coua. Ak by to netecoval lopta by presla rovno na Cou a uz by len doklepol. Ved stal na ciare. Podobne to bol aj proti realu ked centroval Demb a Varane ci kto si zrazil loptu do siete ale hned za nim bol Suarez. Pravda je taka ze to bola super akcia bus leo sua cou. Nebol to ziadny nahodny vlastnak.

rominho

34
2019-04-11 11:56:00

okrem toho sme mali stastie? keby to nestecoval shaw, cout to tam doklepne. sebavedomi je dost, takze si pridu pre 4 kusky na camp nou:)

ximpp

25
2019-04-11 12:25:12

Tak je pravda, že jejich vítězství v Turíně i v Paříži byly až úsměvné, nepředvedli vůbec nic a realovskou klikou vytěžili naprosté maximum. Ale i tak si musíme dát velký pozor, výsledek do odvety je sice velmi dobrý, ale k zápasu je potřeba přistoupit s absolutní koncentrovaností, jednogólový náskok za devadesát minut se dá velmi rychle zvrátit.

Rasto

14
2019-04-11 13:21:03

Preboha, čo sa mu mohlo na tom výkone páčiť, veď Ter Stegen nemusí dať svoju výstroj ani vyprať!

RastoD

8
2019-04-11 13:39:32

tomuto hovorí náhodný teč? :) veď to bola krásne vypracovaná akcia, kde loptu dopravili priamo pred bránkovú čiaru.

zoltan

3
2019-04-11 17:12:01

Bože môj, tento tréner so svojou reakciou dehonestuje výkon Suareze. Ak by tú loptu obranca netečoval, aj tak by skončila v sieti. Pri teči lopta zmenila svoj smer len minimálne prakticky až nevyditelne.

zoltan

4
2019-04-11 17:28:47

Bože môj, tento tréner so svojou reakciou dehonestuje výkon Suareze. Ak by tú loptu obranca netečoval, aj tak by skončila v sieti. Pri teči lopta zmenila svoj smer len minimálne prakticky až neviditeľne.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.