Manažér FC Barcelona Ernesto Valverde má za sebou v nadväznosti na súboj s Manchestrom United tlačovú konferenciu. Katalánci si s Červenými diablami zmerajú sily v rámci odvetného zápasu štvrťfinálového dvojzápasu Ligy majstrov. 

Taktika súpera

"Naozaj nevieme, ako sa na nás pripravia, hoci sme si poctivo ich výkony z Ligy majstrov naštudovali. V troch zo štyroch vonkajších súbojov v tejto súťaži v aktuálnej sezóne zvíťazili, a to hneď v niekoľkých prípadoch gólom z posledných minút, na čo si musíme dať dobrý pozor. Očakávam, že využijú efektivitu svojich hráčov."

Dembélé

"Je to jedna z možností, môže nastúpiť od začiatku, no rovnako tak i nie. V ostatnom stretnutí odohral šesťdesiat minút, čo sa viacmenej očakávalo. V prvom rade pre nás bolo dôležité, aby nám bol k dispozícii. Bude síce, samozrejme, dôležité, v akej jedenástke vyštartujeme, avšak rovnako bude záležať na tom, kto bude na trávniku na konci zápasu, keďže sme si kvalít United v posledných fázach zápasu dobre vedomí."

Solskjaer a kalendár

"Kalendár je nevyspytateľný a Solskjaerovi rozumiem. Je predsa absurdné, že kým štyri tímy majú na oddych iba šesť dní, ďalšie štyri mužstvá až osem. Normálne by bolo, keby tí, ktorí hrajú v stredu, hrali v stredu aj o týždeň. Medzi ôsmimi ekipami by nemali byť žiadne rozdiely, a tak si myslím, že Solskjaerovo tvrdenie je minimálne úplne logické."

Ter Stegen

"Je to hráč s veľmi silnou osobnosťou, ktorou sa však prezentoval, odkedy som tu. Veľmi ma, ak mám byť úprimný, v tomto ohľade prekvapil. Je stelesnením obrovskej pohody, i keď je veľmi mladý, sála z neho istota a nášmu štýlu hry zapadá dokonale."

Messi

"Cíti sa veľmi dobre, po incidente zo zápasu s United už je stopercentne fit. Dobre sa cítil už niekoľko dní nato. Je stopercentne pripravený nastúpiť."

Lekcia z Ríma

"Myslím si, že každá skúsenosť je v konečnom dôsledku prínosná. Sme si všetci dobre vedomí náročnosti zápasu, ktorý je pred nami. Stať sa môže hocičo, a tak musíme urobiť všetko, čo bude v našich silách pre postup."

Zdroj: marca
Foto: marca

footballister

7
2019-04-15 22:10:29

Teším sa, budem sa modliť, aby sme im to natreli zajtra. Forcabarcaaa!!!

Pader

21
2019-04-15 22:17:26

Tak určite na konci zápasu musí byť Vidal, aby poriadne žral travu. A dúfajme že sa už aj nášmu kúzelníkovi konečne v Štvrťfinále LM zadarí.

GabrielSVK

1
2019-04-15 23:07:15

Podľa mňa dá Valverde tu jeho klasickú zostavu.
ter Stegen
Roberto, Pique, Lenglet, Alba
Rakitič, Busquets, Arthur
Messi, Suarez, Coutinho
Ja by som bol radšej za túto
ter Stegen
Semedo, Pique, Lenglet, Alba
Arthur, Busquets, Vidal
Messi, Suarez, Dembelé

2sjr

2
2019-04-16 07:12:06

Povolaný hráči sú top všetci a tréner to povedal dobre. Je dôležité v akej jedenástke zahrajú. Spolupráca medzi nimi bíva rôzna a to treba načasovať

rominho

1
2019-04-16 08:44:55

keby nepoznam výsledok prvého zapasu, tak podla nazvov clankov si myslim, ze sme dostali trojku.. dnes da suarez hattrick!! nie, nic som si nedal:)

RastoD

3
2019-04-16 09:17:33

ja to vidím optimisticky, ManU to neotočí a my ideme ďalej. ten úder do nosa treba pomstiť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.