Clement Lenglet takisto poskytol rozhovor pre médiá po výhre Barcelony 3:0 nad Manchestrom United.

Víťazstvo

"Zahrali sme veľmi dobre, prezieravo. Vzhľadom na odvedenú prácu sme si zaslúžili postup do semifinále."

Úvod zápasu

"Prvý desať minút sme nehrali dobre, súper začal vo veľkom, aby nás vystrašil. Potom sme už robili to, čo vieme a Leo Messi dvakrát skóroval. Veľmi nám pomáha. Musíme tento slabý začiatok zlepšiť, čo najskôr. Kvôli niečomu takému je možné prehrať a v semifinále to bude veľmi dôležité."

Dodá Coutinhovi gól sebavedomie?

"Neviem, či ho stratil, ale aby človek strelil taký gól, musí si veriť. Bol to úžasný gól, Coutinho má veľké schopnosti a dokáže vystreliť z každého miesta na ihrisku. Dnes to dokázal."

Hrať s Messim je ako hrať s 12. hráčmi?

"Neviem či 12 alebo 13, ale určite s najlepším hráčom na svete v zostave. Pomáha nám vďaka svojim schopnostiam aj vízii, dokáže poslať 40-metrovú prihrávkou a otvoriť hru."

Videl si oslavu Coutinha, keď si zakrýval uši?

"Je to jeho oslava, neviem, čo chcel ukázať. Podstatný je jeho pekný gól, ktorý nám dal postup. Otočiť pri troch góloch bolo pre Manchester veľmi ťažké."

Čo si myslíš o postupe Ajaxu do semifinále?

"Už v osemfinále sme videli, že Ajax dokáže rozohrať úžasné zápasy. Urobil to opäť, má ohromný potenciál. Je to mladý tím, ktorí sa nebojí presingu. Po tom, čo som si prečítal, si myslím, že Ajax si zaslúžil postúpiť."

zdroj: as.com
foto: facebook

RastoD

10
2019-04-17 10:52:51

super bolo, že včera hrali viacerí tvorivo a odvážne. nie ako inokedy, keď jedine Messi niečo vymýšľa a zvyšok tímu hrá na istotu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.