Po piatich rokoch a troch mesiacoch vo funkcii prezidenta Josep María Bartomeu oslavoval s prvým tímom FC Barcelona už štyri ligové tituly a ašpiruje na oslavy druhého treble. Popredný člen direktívy blaugranas po včerajšom triumfe nad madridským Levante, samozrejme, neskrýval svoju obrovskú spokojnosť a nadšenie, čo deklaroval i svojimi vyjadreniami. 

Zápas

"Čelili sme výborne hrajúcemu súperovi, mužstvo dnes hralo proti Levante, ktoré bolo pokoriť mimoriadne náročné. Trpeli sme až do konca zápasu, ale tím to napokon dokázal a stali sme sa šampiónmi. Osem ligových triumfov z jedenástich ročníkov, to je neuveriteľná štatistika, na ktorú sme mimoriadne pyšní."

Liga

"Výhra v domácej súťaži je prioritou rok čo rok, ľudia síce chcú Ligu majstrov, pýtajú si pohár, túžia po treble... my sa však koncentrujeme v prvom rade na ligu, ktorá je najvyčerpávajúcejšia. Napĺňa nás pýchou, že sme od roku 2004 celkovo získali tridsaťtri trofejí, no rovnako tak to, že pred sebou máme ďalšie veľké výzvy."

Messi

"Je najlepší hráč na svete. Dnes nastúpil trochu neskôr, no okamžite sa všetko na trávniku zmenilo, videli sme, aký to malo vplyv na celú atmosféru, jeho mágia je nekonečná. Navyše skóroval."

Valverde

"Už sme to povedali, keď sme s ním podpisovali zmluvu, vo svojich futbalových konceptoch má nesmierne jasno, je to fantastický gestor vnútri šatne a vie výborne čítať zápasy. Pod jeho vedením sme utrpeli minimum porážok. Je trpezlivý a pokojný a plodmi jeho ovocia bolo už double spred roka."

Trofeje

"Chceme uspieť na všetkých scénach, cieľom je teraz treble, ako každý rok. Nie je to jednoduché, čaká na nás semifinále Ligy majstrov proti ťažkému súperovi a finálový súboj Copa del Rey s Valenciou. Užijeme si najprv ligové oslavy a potom to, čo na nás bude čakať v ostatných súťažiach."

Posledné slovo

"Dnes sme chceli rozhodnúť a podarilo sa nám to. Zvíťaziť osem z jedenástich titulov je ukážkou našej neuveriteľnej konzistencie a toho, ako dobre si vykonávame svoju prácu."

Zdroj: md
Foto: md

bafo

25
2019-04-28 09:24:55

Zase tá istá chyba? Levante je z Valencie!!!

kov3

9
2019-04-28 10:11:53

Teraz dokonca dvakrát...

Maximus80

13
2019-04-28 09:54:51

MeeTee to s tím madridským Levante nechce vzdát :-)

LaBrie

6
2019-04-28 10:53:54

Zdochynajuci kon najviac kope ako sa hovori a Levante to len potvrdilo v zapase. Nastastie sme to ustali a mozeme pravom oslavovat :DDDDDDDDDDDDDD

Nalim

7
2019-04-28 12:29:49

Po sebeckom riešení útočnej akcie Suareza, útočník Levante zahodil nezahoditelné a pri 1:1, odložená oslava, na ktorú všetci na štadióne čakali !!! Manželky a deti hráčov, fandovia, vedenie, média. To keby urobil Cou, alebo Dembo, roznosení by boli na kopytách. Futbal je kolektívna hra a nenahrať lepšie postavenému hráčovi do gólu je urážka futbalu !!!

2sjr

2
2019-04-28 14:31:03

Súhlasím, niekedy je nahrať dôležitejšie ako chcet streliť gól . Dosť ma prekvapilo striedanie výborne hrajúceho Coutinha

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.