Stredopoliar so slovenskými koreňmi posilní Barcelonu už po skončení prebiehajúcej sezóny. Informoval o tom jeho agent Aleksandar Bursac v rozhovore pre holandský Algemeen Dagblad.

FC Barcelona dosiahla dohodu o prestupe 18-ročného Ludovita Reisa z Groningen. Mladík sa k Barcelone pripojí počas krátkeho obdobia. Na začiatku bude pôsobiť v rezerve FC Barcelona, aby sa adaptoval na herný štýl Blaugranas a zároveň trénerovi prvého tímu ukázal svoje kvality.

Prestup do Barcelony potvrdil jeho agent: "Kluby dosiahli dohodu," povedal. "O prestupovej sume nebudem hovoriť, nie je to na mne. Pre Ludovita je to samozrejme nesmierne skvelé. Top prestup. Tento víkend alebo v pondelok sa dozvieme, kedy môžeme odletieť do Barcelony a uzavrieť prestup," pokračoval.

"Chceme, aby si hlavný tréner Valverde pozrel Ludovita na tréningu, aby si urobil názor, čoho je schopný a či má na to, aby dosiahol úroveň Barcelony," dodal.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: youtube

David777

-40
2019-05-06 07:45:37

Nechápem načo ďalší stredopoliar. Máme aj tak už neskutočný pretlak v zálohe. Busy, Rakitic, Arthur, Vidal, De jong, Aleña, Puig, Roberto. To ešte nerátam Denisa, Rafinhu a Gomesa, ktorých sa snáď zbavíme. Už teraz môžeme postaviť 2 kvalitné záložné línie a ešte aj tak 2 budú sedieť. Radšej hrot jak zálohu...

Lukas

top komentár
114
2019-05-06 07:47:51

Tento ma 18 rokov, smeruje do rezervy. Rakitic, Busquets, Vidal budu davno na dochodku, kym Reis postupi do prveho timu, zas Roberto bude mat po 30tke. Nech sa ukaze v rezerve, ci ma na to, potom sa uvidi.

okbor

8
2019-05-06 12:39:42

Ako píše Lukas, je to investícia do budúcnosti. Okrem toho, je to (aspoň podľa YT) hráč, ktorý sa nebojí osobných súbojov, tvrdo ide po lopte, napáda aktívne. A technicky aj postavou dobre disponovaný, na to že má 18 rokov.

Don8Andres

1
2019-05-06 19:03:49

Lebo ich nikdy nie je dosť :))

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.