Barca potrebuje vyvetrať. Barca potrebuje vymeniť základnú surovinu. Barca potrebuje lepšieho šéfkuchára.

Valencia hrala včera rýchlo a to jej úplne stačilo. Naši hráči jednoducho nestíhali a rozdiel v nasadení ani nebudem hodnotiť. Na konci sezóny sa v plnej nahote začína prejavovať nedostatočná rýchlostná pripravenosť a dokonca aj nedostatočná kondičná pripravenosť.

Je to všetko priemerným vekom základnej zostavy? Alebo je to dekou padnutou na mužstve po vypadnutí v LM? Alebo je to presýtenosť futbalom ako takým? Naša hra bola neskutočne statická. Nulový pohyb. Nikto sa neukázal spoluhráčovi, nikto okrem Messiho neurobil prečíslenie po súboji jeden-jeden. Nebehali sme.

Mužstvo sa na konci sezóny pokazilo a treba ho opraviť. Vymeniť olej, vymeniť staré opotrebované súčiastky, vymeniť určite TURBO. Možno dokonca namiesto jedného vložiť BITURBO. Zvýšiť objem valcom, načipovať celý motor, nastaviť na iné palivo. Niečo jednoducho urobiť, lebo toto mužstvo v tejto zostave práve doslúžilo. Je koniec tejto skupiny hráčov, potreba prebudovať káder je povinnosťou voči verným fanúšikom a určite aj voči klubu samotnému.

Na ihrisku dlhodobo chýba líder typu Puyol. Hráč, ktorý dokáže na spoluhráčov doslova nahučať a trochu prebudiť. Počas sezóny sme predsa dokázali dominovať aj proti silným súperom, aj proti tým nadupaným anglickým tímom. V lige sme kraľovali. Strieľali množstvo gólov.

Tak prečo to vyprchalo práve teraz?

Hráčov som aj dnes hodnotil vyslovene v kontexte tohto konkrétneho zápasu.

Cillessen: 5

Možno to bude kacírska myšlienka amatérskeho analytika, ale pred druhým gólom letela lopta priamo popred bránu v optimálnej vzdialenosti. To mal asi v pohode pri správnej reakcii chytiť, či vyraziť. Zamrzol na čiare? Podľa mňa jednoznačne áno. Inak mal, a spolu sním aj celý tím, obrovské šťastie pri záverečnom vabanku. Súper mal tri obrovské šance pri nájazdoch do otvorenej obrany v prečíslení, či dokonca úplne sami na jedného obrancu. Rozlúčkový zápas si predstavoval určite inak a ja tiež.

Semedo: 3

Jeden z najslabších výkonov mladého obrancu. To, ako sa nechal vytiahnuť zo svojej pozície pred prvým gólom bolo nepochopiteľné. Kam išiel, preboha? Otvoril diaľnicu na svojej strane a z diaľky sa pozeral na centrujúceho hráča. Taký taktický nedostatok vo finálovom zápase? Veru áno. Kombinácia smerom dopredu takisto nič moc, respektíve ani moc nič. V súbojoch bol neskoro a prehrával ich.

Lenglet: 3

Začiatok ako z veľkej knihy. Prihrávka na stopercentnú šancu súperovi bola asi predzvesťou nesústredeného predstavenia stopéra. Nesprávne riešenia v pozičnej hre, slabšia reakcia na rýchlu kombináciu protivníkov. Málo nebezpečenstva pri našich útočných standardných situáciách. Slabé.

Piqué: 7

Jeden z mála hráčov, ktorý znesie za včerajšok trochu vyššie kritériá. Snaha o vyvážanie lopty bola evidentná a vo veľkej miere doslova suploval neexistujúcu zálohu. Dozadu mal aj on problém s bleskovými kontrami súperových hráčov, hlavičkové súboje ale vyhrať dokázal. Vynikajúci zákrok po prvej super šanci Valencie. Na môj vkus ale málo burcoval spoluhráčov.

Alba: 4

Pozičná hra bola katastrofálna. Smerom dopredu po prečítaní jeho pohybu úplne vygumovaný a spolupráca so spoluhráčmi staticky čakajúcimi na akýsi zázrak nulová. Prehra v rýchlostnom súboji priniesla druhý gól v našej sieti a mňa prinajmenšom šokovala, nech nie som vulgárny. Ako môže tento hráč prehrať šprintérsky súboj? Nuž môže...

Roberto: 4

Spánok a následné nezachytenie pohybu súperovho hráča znamenalo inkasovanie prvého gólu. Predchádzala tomu aj naivná reakcia Semeda, ktorý sa nechal vytiahnuť zo svojej pozície ako žiačik. Celkove to bolo veľmi priemerné a univerzál s rodokmeňom La Masia ukázal svoju slabšiu stránku. Hoci po presune na pravú stranu obrany sa trochu zlepšil pri vyvážaní lopty.

Rakitič: 3

Jeden z mojich najobľúbenejších hráčov vôbec včera podal výkon označovaný ako hanebný. Málokedy ho vidieť, ale čierna robota ukrytá za nenápadnosťou z neho robí nesmierne žiadaný artikel na futbalovom trhu. Lenže včera neprispel ani máličko k rovnováhe v našom tíme. Nedokázal podržať loptu, nevyhrával súboje o ňu. Bez energie, bez chuti. Len tieň svetového box-to-box záložníka. Slabé.

Busquets: 3

Som zvedavý, aké stanovisko zaujme k svojmu výkonu bývalý najlepší defenzívny strednopoliar na svete. Pretože vo finálovom zápase bol jeho výkon na hranici slabého a úbohého. Čo sa to s ním stalo, preboha? Kam sa podel jeho neskutočný prehľad a zmysel pre kombináciu? Kde je jeho chladnokrvnosť? Je to všetko už preč? Cíti to tak aj on? Bieda, v slabučkej hre našej zálohy bol práve on najslabší...

Arthur: 3

Po zranení nastúpivší hráč sa zaradil do šedého priemeru, dokonca podpriemeru. Nepredviedol svoje typické dynamické vedenie lopty s krátkymi rýchlymi prihrávkami a nedominoval v svojom priestore tak, ako som očakával. Nevyčnieval, nebol ani slabší.

Vidal: 3

Možno mal hrať od začiatku a silou podporenou pohybom by snáď prinútil aj spoluhráčov pracovať vo väčšej intenzite. Lebo takto len zapadol do nefungujúceho súkolia a ostali po ňom na ihrisku len pár faulov a inkasovaná žltá karta za oplácanie. Viac nič.

Aleňa: 5

Svieži vietor priniesol do zápasu aspoň trochu energie. Aspoň behal a bojoval. Aj keď jeho jediným zapamätateľným momentom bude príliš prudká a mierne nepresná prihrávka na Messiho okorenená jeho nervóznym gestom. Ale toto je cesta našej hry, mladučký hráč musí každopádne hrať oveľa viac.

Malcom: 6

Jeho príchod bol ako raňajšie otvorenie okna v spálni. Okamžitý prísun kyslíka a svetla do vydýchaného prostredia. Zrazu bolo vidieť. Zrazu bol na ihrisku aspoň na jednej strane pohyb. Iste, centre boli neadresné, ale aspoň boli. Aspoň trochu sa rozhýbali dovtedy stojace vody plné lenivých kaprov. Rovnako ako pri Aleňovi – hrať, hrať, hrať. Aj keď tu stále nie som na sto percent presvedčený, že je to kvalita dostatočná pre Barcu... 

Coutinho: 3

Výraz jeho tváre v detailných záberoch ukázal absolútnu psychickú nepohodu. Hráč je podľa mňa úplne na dne. A kto športoval vie, že ak nejde hlava, nejdú ani nohy. Slabučké predstavenie. Osobne som čakal nárast formy a možno dokonca to, že sa stane rozhodujúcim prvkom v závere sezóny. Že práve on zaberie a rozhodne gólom, či výkonom finále. Ale nie. Sklamal ma včera nesmierne a asi by jeho odchod bol vykúpením pre všetky strany – hráča, klub a fanúšikov.

Messi: 7

Druhý z aspoň priemerným výkonom sa prezentujúcich hráčov. Obrovská snaha narážala na nepochopenie spoluhráčov a ani súper nenašiel pochopenie, V opačnom garde, samozrejme. Pri mizérii hry našej zálohy a neexistujúcom útoku si mohli dovoliť luxus brániť Messiho v trojici. Veľká škoda, že povaha nedovolí hernému lídrovi byť aj lídrom mentálnym, burcujúcim, dominantným. Veľká škoda, že Messi nie je alfa samec.

Valverde: 2

Zranenia Suáreza a Dembélého neumožnili trénerovi nasadiť do útoku ťažké zbrane. A tak to aj dopadlo. Je len otázkou do pléna, či nemohol postaviť fyzicky a pohybovo dominantného Vidala namiesto v slabej forme hrajúceho Busquetsa s využitím Rakitiča na DM.

Záloha Arthur+Rakitič+Vidal by zrejme bola aspoň o niečo pohyblivejšia.

Tiež sa (vidiac to teraz po zápase!) mohol od začiatku objaviť pohyblivý Malcom v snahe rozložiť nutnosť bránenia pre súperových obrancov na viac hráčov. Reakcia počas zápasu dáva za pravdu takémuto názoru, hoci dopredu to vedieť nemohol...

V každom prípade, ja osobne by som na Valverdeho mieste vážne uvažoval o abdikácii na post trénera FC Barcelona.

Gratulujem hráčom a celému klubu FC VALENCIA.

Priemerná známka tímu: 4
FCB TOP LINE: Messi + Malcom + Piqué
FCB légia skazy: ostatní
Hodnotenie zápasu: 3

Zápas bol slabučký a úrovňou nemohol potešiť nikoho. Tri hrubé chyby a dva inkasované góly dovolili súperovi zaparkovať dva autobusy a v komfortnej pozícii zdržiavať a kúskovať hru. Naši hráči v ležérnom tempe dôchodcov hrajúcich peší futbal v telocvični po Vianociach nedokázali prinútiť súpera k žiadnej chybe. Pomohla nám štandardná situácia, z hry sme nemali nič.

Zažiť takýto zápas naživo? Ďakujem, nie...

V tomto texte sú vyjadrené len a len názory autora, nepodložené štatistikami a podobne. Len popísané emócie, pohľad zarytého fanúšika FC Barcelona, v dobrom, aj v zlom.

A ako by ste našich hráčov v tomto zápase ohodnotili ostatní, prosím?

zdroj: megabarca.sk | Peter Maďar
foto: facebook

blauigrana

32
2019-05-26 11:26:02

Roberto 4 Arthur 3? xDDD

BayernMunchen

29
2019-05-26 11:29:01

To pisal valverde :D

fofo112

3
2019-05-26 15:09:27

Nesmej sa prosím,nevieš, že Roberto je pre toho antitréra špičkový krídelník, pravý bek, záložník už len čakám kedy sa objaví v bráne.

Oleguer23Legend

4
2019-05-26 18:00:33

fofo112: pre také Bilbao by bol Roberto ideálny - to je klub jeho úrovne, preto ho má Valverde rád...

barcelonista29

24
2019-05-26 11:35:53

S niektorými hodnoteniami nesúhlasím, ale keďže sa jedná o subjektívne hodnotenie, tak v poriadku. Ale rád by som položil autorovi jednu otázku? Kde sa stratil ten obrovský optimizmus, keď po každom zápase, ktorý vyhrali upoteným výkonom proti tímu, ktorý sa nachádzal v druhej polovici tabuľky, mali skoro všetci hráči hodnotenia číslom 9 a 10 a aj taktik Valverde dostával samé vysoké čísla a pozitívne hodnotenia? Ďakujem za odpoveď :)

BayernMunchen

31
2019-05-26 11:43:50

Optimizmus sa stratil lebo messi neotocil zapas. Tu vidis tych odbornikov ktori ked sa vyhra = vsetko je super, ked sa prehra = hrali sme zle. Ako keby tu polovica ludi mala klapky na oci a nevidela ze celu sezonu hrame hovno a bez messiho by sme polovicu zapasov prehrali. Tie ruzove okuliare ktore im nasadil messi svojimi golmi ich uplne zaslepili a nevidia tie strasne vykony

Babuca

16
2019-05-26 12:26:51

Toto je tvoj najlepší koment, vieš sa vyjadriť aj slušne a veľmi trefne. Nebuď už primitív, nesvedčí ti to.

emiliano

16
2019-05-26 13:35:55

barcelonista29 i BayenMunchen, píšete mi z duše, píšem to tu vyše roka. Dobrý výsledok a oslavné komentáre, hoci hra je pod úroveň a iba Leo to otočil. Proste slepota z výsledku, akuú má aj tréner, ten hovorí, že musí sa trpieť. A keby to nakoniec aj včera Leo otočil, boli by tu zasa komenty, že ok, výsledok je fajn a to sa ráta, alebo, že lepšie vyhrať so zlou hrou ako prehrať s dobrou a pod. A nerozmýšľa sa, že dá sa vyhrávať aj so zlou hrou, ale len dočasne a dá sa prehrať s dobrou hrou, ale tiež len dočasne.Veď množstvo hráčov hralo takisto zle ako včera aj vtedy, keď sme horko ťažko vyhrali, ale mali vysoké známky. To je ich štandard. A aké vysoké známky to boli po zápase s Liverp. doma, oslavné komentáre a iba pár ľudí nie je slepých a už vtedy tu písalo, že sme hrali zle, Liverp. bol lepší a mali sme obrovské šťastie a zariadil to Leo. Ano, BayernMunchen, Leo svojími výkonmi v lige úplne skreslil pohľad na množstvo hráčov v tíme, lebo sa vyhrávalo a oni sa síce len viezli, ale boli hviezdy. Že to zaslepí fanúšika, ktorý futbal nehral a vidí výsledok, to sa dá pochopiť, ale že na lavičke je slepý tréner, to je priveľa. Veď on aj po Liverp. nepochopil, prehru pokladal za náhodu, vraj keby sme dali jeden gól sme vo finále a pod. Av tom je jeho nebezpečnosť pre tím, jeho slepota, vidí detaily, nie obraz hry, aj teraz povedal stupídnosť, že vraj sme sa ľahko dostávali k ich bráne - pritom nás tam pustili a nechali bezducho rozohrávať, aby vyrazili do protiútokov.

BayernMunchen

7
2019-05-26 13:43:39

Amen. Uplne si to vystihol

quentin

-1
2019-05-26 12:01:06

Zdravím. Myslím si ale, že tentokrát to autor vystihol presne, až na S. Roberta. Podľa mňa, mínus 2, aj to až toľko, lebo celkovo to tím nezvládol. Nepozerateľné. Čakal som, že aspoň Gerard bude po nich vrieskať a zburcuje ich. Hold, EV je strachoput. Keď vedel, že nemá Demba a Luisa a Raki je z formy a Jordi nestíhal už 3-4 zápasy ísť na 100% celých 90 minút, mal riskovať. Napr.: Jasper-Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi/Miranda (alebo naopak)-Vidal, Melo, Cou (alebo R. Puig)-Leo, A. Ruiz, Malcom.

BayernMunchen

6
2019-05-26 12:07:06

Riskovat? Ved ten idiot nedokazal pochopit ze zostava ktora horela v stredu zhori aj o tyzden nato. On nielen ze nedokaze riskovat, on nedokaze analyzovat, mysliet, proste nic! Niekto mu vnukol napad na tuto zakladnu 11 ktoru toci uz 2 roky a nedokaze sa pohnut ani milimeter dalej

pmadar1

10
2019-05-26 12:34:57

ahoj, rád odpoviem. hodnotenie je vždy na výkon v tom konkrétnom zápase bez ohľadu na silu a atraktivitu súpera. preto niekedy ma výkon hráča baví na 10 a inokedy na 5. je pravda, že sila súpera má celkom určite vplyv na výkon, ale to ja nedokážem určiť. a štatistiky nepoužívam vôbec. stačí to takto?
a fakt si úprimne myslim, že boli v sezóne aj výborné výkony so zaslúženými vysokými známkami.
hodnotou dneška, teda terajšiej doby, by mala byť možnosť povedať/napísať svoj osobný názor bez strachu, že Ti niekto bude za to nadávať do xyz, ako to tu robia niektoré individuality.
veď každý je z inej doby, s iným pohľadom na svet, zažil rôzne obdobia a výkony, má rôzne očakávania, je optimistickejší...
ale BARCA by nás mala spájať, nie rozdeľovať.
výrazy ako čurák, debilko, dokonca aj horšie sem podľa mňa nepatria. kopa ľudí sa vo voľnom čase a bez nároku na akúkoľvek odmenu snaží čisto z lásky ku značke FCB prinášať články a informácie. a odmenou sú osobné útoky a nadávky.
je to tak správne?
alebo sa dá žiť aj bez toho?
správajme sa civilizovane, ne ako blázni.
a inak, ďakujem za korektnú reakciu na HODNOTENIE :-)
VISCA EL BARCA, navždy.

barcelonista29

5
2019-05-26 12:46:40

Ja som svoju otázku mieril viac na hodnotenie Valverdeho. Ak si dobre pamätám, tak v tomto pozápasovom hodnotení bol "ochraňovaný" aj keď bol vystavený veľkej kritike fanúšikov. A teraz je asi prvýkrát, kedy od teba čítam, že by mal zvážiť odchod. Z toho dôvodu ma zaujímalo, či nastal ten zlom až teraz, alebo to bolo dlhodobé bez zverejnenia v hodnotení. Ale napriek tomu - ďakujem za odpoveď ;)

Babuca

7
2019-05-26 12:55:49

Odsúdiť trénera po pár zápasoch to je fakt super. Sám som bol zástancom Valverdeho ale klesajúcou atraktivitou hry som zmenil názor a jednoznačne som za jeho odchod. Nie každý je génius alebo jasnovidec. Rešpektuj názory iných aj keď s nimi nesúhlasíš.

BayernMunchen

-2
2019-05-26 13:03:09

Nie kazdy je genius alebo jasnovidec . Preto by ste ma mali konecne pocuvat

pmadar1

4
2019-05-26 13:00:25

takto to má byť. peknú nedeľu.
p.s.: ten zlom nastal až teraz...

Babuca

1
2019-05-26 12:51:04

Súhlas, a jednoznačná podpora tvojmu názoru.

marke7

9
2019-05-26 11:48:14

Normálně jsem na vazkach, jestli na ně letos letět nebo ne, když bude za kormidlem stále Valverde. Mám z toho normálně strach, má to být zážitek na celý život a nechci, aby mi tenhle pán zhnusil tak silnou věc pro mě.

BayernMunchen

4
2019-05-26 11:50:47

Skoda casu a penazi. Ja pod tymto idiotom nebudem pozerat uz ani sekundu

Babuca

-6
2019-05-26 12:57:13

A zasa invektíva, si odpad

Kingmarek92

8
2019-05-26 13:36:08

No nevim chlape , nazvat nekoho odpadem ma uplne stejny vyznam jako nazvat nekoho idiotem. Pokud mas pocit ze je od tebe na nizsi urovni , prave jsibse dostal k nemu :-) . Ctu ho tu dlouho a mam z nej pocit , ze mu proste valverde bere neco co ma rad a nezvlada svoje emoce tak jako ty treba....v jeho vxjadrenich vidim logiku i poctatu co chce rici , neni odpad , jen nezvlada zkrotit emoce , zkus to alespon ty , bud ho nekomentuj nebo ho pozadej at nenadava ze ti to vadi , jako me. Uprimne valverse mi tuhle sezonu parkrat taky zkazil zivotni zazitek a proto jsem mu nadaval , necitim se jako odpad. Promin.

Jestper9

0
2019-05-26 21:54:03

On nazve trenera idiotom, ale ten trener si to nikdy neprecita a idiot je este clekom malo expresivne. Ale ty napises priamo jemu, ze je odpad... Potvrdilo sa mnoho jeho lsov za tuto sezonu a uz teraz nie je za co ho dať dole, tak ideme slovíčkariť? Mne sa jeho negativity nepacila a nepáči, ale žial... mal k nej dovod

mikimi122

3
2019-05-26 11:53:05

Ja to mám na rovnako. Tiež som chcel ísť, ale teraz rozmýšľam nad tým, že si to preložím na neskoršie obdobie.

Robin

9
2019-05-26 11:53:55

Úplne súhlasím, Marcelino nás prečítal a naozaj im stačilo vyrážať do brejkov. My sme ich držaním lopty vôbec neunavili, keďže sa lopta posúvala bez myšlienky a snahy. Obhajoval som Valverdeho až do odvety na Anfielde. Oproti minulej sezóne mali byť hráči oddýchnutí na záver sezóny, ale neboli. Nesprávne zvolená taktika v Ríme, na Anfield, proti Valencii. Ak neodíde Valverde s hráčmi , ktorí rýchlostne a v tempe nestíhajú (Rakitić, Busquets, Suarez), ďalšia sezóna môže dopadnúť tak, že budeme bojovať o 4. miesto, na Champions League môžme zabudnúť. Anglické mužstvá nás roztrhajú v zuboch!!! Je čas na zmenu trénera, treba angažovať tvrdú ruku s moderným behavým štýlom. FC Barcelona má najvyšší rozpočet na mzdy hráčov, žiaľ na ihrisku nevidieť oddanosť klubovým farbám. Hráči sú spokojní s vysokými platmi a s trénerom , ktorý na nich nevie pritlačiť, výsledkom je, že Ivan Rakitić povie, že sme proti Valencii bojovali do konca....Neprekáža nám iba 1 trofej, ale spôsob, akým sa celý team pripravil o treble. Treba si naliať čistého vína a pozrieť sa pravde do očí, takýmto štýlom nás Valencia v auguste v superpohári roznesie na kopytách...Forca Barca!!!

Babuca

3
2019-05-26 12:22:27

Plne súhlasím

Jestper9

0
2019-05-26 21:56:15

Ved to... bojovali sme od konca. Tak ked ste bojovali a snazili sa, ale prehrali, tak na to asi niektorí nemajú... A tieto prázdne reči o bojovaní a hlúposti nech si pre deti nechaju

ace67

9
2019-05-26 11:56:42

Mám len jednu výhradu,tento stroj sa nepokazil na konci sezóny,takto na chuja hrali v 90% zápasov len nám je to nepríjemné priznať.Teda mne nie a ešte zopár realistom ktorí sú tu za to neustále napádaní tunajšími "ozajstními fans"Na Barcu sa v tejto konštelácií už pozerať nebudem.Dosť bolo masochizmu.

sid1

0
2019-05-26 12:08:57

Nesuhlasim s tym, ze to mohol brankar mat. Mohol to risknut a mozno dostat hlupy gol ako mark. Skor sa zamysliet co tam robil stoper c.1 a c2

blauigrana

0
2019-05-26 21:01:50

skôr sa zamysliet kde boli busi a ivan

patrik12

12
2019-05-26 12:14:04

Cca 10 dni po anfielde zacali vyliezat valverdeho ohajovaci, teraz asi maju zas fajront. Najviac sa mi pacil ten drist ze valverde ma plan C aj D a aki sme necitatelni, veru nie, valverde ma len Messiho.

T0mIO

-8
2019-05-26 12:17:03

busquets bol najslabši založnik? tak toto už je moc. praveže neodohral zly zapas.

Babuca

1
2019-05-26 12:20:12

Takto slušne a konštruktívne očakávam že sa treba vyjadriť k zápasu. Klobúk dole. Messi asi fakt nemá na to aby hráčov burcoval . Myslím že máš pravdu, nemal by byť kapitán. Valverde .... rozhodne som za jeho odchod ale nebudem ho častovať nadávkami ako to robí mnoho ,, fanúšikov ´´. Áno Busquets, ale aj Rakitič sú veľmi pomalíííí. Sergi Roberto tiež !!! Coutinho, ach ach ach , táto kúpa nám nevyšla vôbec a nie je to len o zlej pozícii hráča. Takýto borec musí ukázať oveľa viac aj na poste na ktorom nie je doma to sa hádam zhodneme , že !? Ak títo borci nezaberú potom niet divu že klesá výkon aj ostatných / Artur Semedo či Lenglet /. Niečo je zhnité v štáte Dánskom či to vedenie nevidí ??? Pýtam sa kedy sú voľby prezidenta ? Bartomeu ešte môže kandidovať ?

tunno

-1
2019-05-26 12:23:37

nemyslim si ze je to chyba hracov. Chyba je v tom co hrame, a myslim ze vela hracov si uvedomuje ze to nie je to co by sme mali hrat

FCBarcelona2018

1
2019-05-26 12:26:00

To hodnotenie je subjektívne, to berie. Ale podľa mňa si nikto z tých čo hrali nezaslúži lepšiu známku ako 3 a Valverde? To by som musel ísť do mínusu !!!

Gabso17

-5
2019-05-26 12:26:35

Osobný názor? Hodnotenie je veľmi zlé... Nedostačujúce... Myslím si, že ten kto to písal asi zápas veľmi podrobne nesledoval. Coutinho 3? Jeden z najlepších na ihrisku. On mal aspoň chuť a chcenie hrať a bolo to vidieť aj na jeho pohybe. Tieto hodnotenia nie sú kvalitné, ba mi to pripadá ako keby to písalo malé dieťa...

Kingmarek92

1
2019-05-26 13:20:43

Hodnoceni spise optimistictejsiho fandy , kazdopadne diky za clanek , ja bohuzel uz nemohl rict , diky nebudu tu koukat , listky jsem mel hodne dopredu :-) jinak s hodnocenim souhlasim plus minus . Smutne konstatovani k teto sezone je , ze ted uz si budu vice rozmyslet investovat s vuj cas a penize do toho co mi neudela radost , a to nenyslim prohry , rad jsem i brecel nad prohrou na stadionu , ale proste hra me uvhvacovala a tak jsem nevahal penize poustet emoce jsou i pozitivni i negativni a je potreba je prozivat oboje , aby pak ty pozitivni byly o to vetsi... bohuzel musim konstatovat ze valverde svou hrou emoce od barcy odebira........bohuzel o to vetsi jsou po zapasu , ccoz neni to co bych chtel .....a jak jsem cetl takovych lidi je spousta a to neni uplne dobra vizitka.

2sjr

3
2019-05-26 13:34:23

Nádherné hodnotenie a aj zhrnutie našej bezmocnosti. Apsolutne súhlasím so všetkým a ďakujem.

Jestper9

3
2019-05-26 13:55:54

Prestantne s tymi žvástami, že bez Messiho by hrla barca o stred tabulky. uz nie raz dokázala, že vyhrávať vie rovnako s &Messim ako aj bez neho. A futbal hnevajte sa kolko chcete sa hrá bez Messiho dokonca teamovejsi a krajší ešte. Ale to nie je Messiho chyba. proste on ked hrá, tak to funguje tak, ze treba sa spolahnut na neho a mnoho hráčov v našom teame ako keby sa neprejaví. A toto bolo aj za cias Neymara, hoci poslednu sezonu uz nie raz aj ked Messi nebol zraneny bol vacsim tahunom. Odišiel. Skoda. Ale proste taky team ako mame my, ze v ofenzive Messi, Dembele, Coutinho, Suarez a takto hrame? lebo trener nevie najst miesto najdrahsiemu hracovi v historií? lebo v zalohe mame 3 defenzívne hrajucich hráčov? Utok a zaloha neprepojeny a nespolupracuju, pretož ehodme to Messimu a nech daco spraví. Alba a Messi vraj aka super dvojica. Ano. Alba stale hladá Messiho aj keby iny hrac stál sám pred prázdnou bránou. Messi vyniká a aj naj hráč bez pochyby, ale team okolo neho a hráči, čo by inde mohli výkonom byť upadajú. A hlavne! trener má podporu prečo? No lebo staré kone pod ním hrat budú a tie ho podržia. Nemáme na hrot útočníka, lebo nevieme najst kvalitu na lavičku. Ale Suareza neposadia ani za nič! Radsej povedia, že ten a ten sa sem nehodí.

Federer

3
2019-05-26 20:08:33

Mne to už 2-3 roky vypadá že ostatní hráči MUSIA hrať na Messiho aby si vôbec zahrali. Messi a Suaréz majú pod Valverdem moc veľké slovo. Kabína je v riti. neznižujem Messiho kvality, je bez debaty najlepší na svete ale (aj keď chcem vynechať slovo "škodí") obávam sa že to mužstvu nepomáha. Len jeho góly. Mužstvo je pochované pod dvomi hráčmi a Valverde jak vemeno sa na to pozerá aby sa udržal. Veď počúvajte interview hráčov o Messim : boh, boh, boh ,boh, bohyňu nik nepovi nič iné. Jeden názor. Ano bez neho aj keď je najlepší to išlo a čo ? za 2 roky skončí ale je zničená kabína. Kto sa opováži strieľať z diaľky ? NIK leb oMssi musí ooptu aspoň oňuchať. a akcia ej zbrzdená. že vie dať gól aj z hovna je pravda a dáva ich veľa. No mužstvo je utopené a potom príde Liverpool ...

Jestper9

1
2019-05-26 21:51:51

Federer súhlasím uplne. Dlho osm premyslal či to napísať v predošlom komente a nedal som to, lebo by to mnoho ludi nepochopilo z povrchneho pohladu, ale bez ohladu na nesporne kvality Messiho ako hráča, tak je mozne co si napísal, ze mozno to až škodí. Aj v Argentíne sa vravelo, ze do zostav zasahuje a v Barcelone nasadzovanie niektorych hracov starej gardy mi nedáva iné vysvetlenie. A aj hra zameraná vyslovene na neho... ale tak to aj fans beru. ked iný hrac aj sem tam skusi individualne a stratí, tak hned je zle. messi posledny rok či dva inak vela krat zasebčí a som to aj viac krát písal. ALe to je ok. Nie je to však jeho chyba. Nám treba trénera čo bude rázny a s jasnou víziou bez ohladu na mená a vedenie, čo prestane z Barcelony a messiho vytlkať reklamný kapitál

Federer

2
2019-05-26 20:03:05

https://www.whoscored.com/...
5.7 Cillessen
5.9 Semedo
6.7 Lenglet
6.8 Piqué
6.4 Alba
7.0 5.Busquets
6.7 Roberto
5.8 Arthur
6.5 Rakitic
6.9 Coutinho
9.0 Messi

Takto známkovali odborníci. Tiež myslím že Busquets mal dokonca dobrá zápas a Coutinho lepší ako inokedy. Sčítané a podčiarknuté : tak na 6. miesto v lige. priemer 6,62

Jestper9

1
2019-05-26 22:01:35

pred pár týždnami som písal, ze proste sa na Barcu nedá pozerať a že aj ked dáme teamu z druhej polky 4-5 golov, tak zaspávam pri zápase a ze aký je rozdiel v anglickej lige. Bol som poslaný fandit anglickému klubu dákemu. No... a jedn z tých klubov nám ukazal ako sa dnes hrá a to v oboch zápasoch. Pozor! To nebol len slabý výkon na Anfield... my sme uz doma vyhrlai ani nevieme ako 3:0 a mohli sme pri troche smoly a liverpool stastia nás aj doma rozbit, lebo hrali lepsie!!! o dost! A fakt nejde o trefeje, Keby islo, tak som rád.Vsak opät máme ligu. Ale povedzme si pravdu. Aj treble s touto hrou by malo zvlástnu pachut. proste mať pocit, ze okrem Messiho máme slabý team a pritom máme top hráčov a hlavne s top platmi a za top prestupové čiastky je tragédia pri tej hre čo hrajú. Pár hráčov určite zo základu už preč s velkým podakovaním , ale hlavne tá hra musí byť naša hrdosť a nie, že hráme fakt nepekný futbal o ničom

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.