Prehra vo finále Copa del Rey s Valenciou dala v Barcelone veci do pohybu do takej miery, že prezident FC Barcelona sa rozhodol zvolať mimoriadne zhromaždenie na utorok 28. mája. Vedenie klubu chce nájsť spôsob ako prekonať krízu, v ktorej sa prvým tím ocitol po vyradení z Ligy Majstrov.

Katalánsky denník Sport tvrdí, že veľká časť vedenia klubu je za okamžité prepustenie generálneho riaditeľ Barcelony pre futbal, Pepa Seguru, ktorého však bráni prezident Bartomeu. Táto téma patrí medzi tie najdôležitejšie, ktoré sa počas stretnutia preberú. Zároveň sa v štruktúrach klubu zvýšil počet tých, ktorí sú za odvolanie trénera prvého tímu Ernesta Valverdeho, hoci ho bránia viacerí dôležití hráči prvého tímu na čele s Messim.

Prezidenta FC Barcelona čaká náročný týždeň. Slabá koncovka tímu v závere sezóny zanecháva trpkú príchuť, pretože pred nejakým časom sa zdalo, že Barcelona má nakročené k treble. Udalosti z posledného mesiaca v každom prípade ukázali, že v klube sú potrebné zmeny. Všetky tieto témy budú na pretrase už počas zajtrajšieho mimoriadneho zhromaždenia.

Katalánsky denník Mundo Deportivo však na rozdiel od Sportu tvrdí, že žiadne zhromaždenie sa nekoná. Tento týždeň sa v klube začne analyzovať ďalšia budúcnosť prvého tímu, no v najbližšom čase sa žiadne mimoriadne zhromaždenie nechystá. V každom prípade platí, že Barcelonu počas leta čakajú veľké zmeny.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

el_dominiko

14
2019-05-27 08:34:37

Ták, nech sa to dá do pohybu, aby čím skôr prišla zmena trénera a ten si začal budovať káder.

jarolamo

17
2019-05-27 08:41:33


"Prekopať" celé vedenie...Ak nenastanú radikálne zmeny, Barca sa bude rútiť do škarpy. A bude trvať roky, než sa z toho spamätá...

rominho

6
2019-05-27 08:45:19

starcov sa tak lahko nezbavime, ti budu mat hlavne slovo v kabine, nech pride akykolvek trener, ked teda nejaky pride..este si sezonu pretrpime:)

Fishinko

4
2019-05-27 09:05:00

rutime sa strmhlav velmi zlym smerom a bude to velmi smutne ak v takejto barcelone bude musiet messi ukoncit karieru.. pokial nenastane radikalna zmena sa blizia velmi cierne roky. az tu sa ukaze, kolko fanusikov ma fcb

RastoD

16
2019-05-27 09:13:56

ak tím zahráva v zápase rohový kop a pravidelne ho zahráva tak, že lopta po troch - štyroch prihrávkach skončí u vlastného brankára, je niečo zle. a toto nie je chyba hráčov, je evidentné, že sú to pokyny trénera. a je rozdiel medzi kombinačným futbalom s cieľom súpera obohrať množstvom prihrávok, a alibistickým futbalom, kde je počet prihrávok len dôsledkom neschopnosti niečo vymyslieť.

harry525

1
2019-05-27 09:14:10

KONECNE clanok... Lukas.. :)) Kde si bol?

Shearer

7
2019-05-27 10:58:09

V tejto vatičke sa chlapcom žije priam kráľovsky. Prečo by mali a nedajbože chceli odísť? Prachy, ktoré dostávajú tu za tie svoje "výkony", by inde určite nedostali. Takže si navzájom kryjú chrbty (Barto, niektorí hráči a nosatý).
Ich budúcnosť nezaujíma...

cruyff

2
2019-05-27 11:35:00

ak sa vedenia bude dalej hrat na piesočku, tak nám ujde aj ,,koňský povoz,,..nebudu so mnou mnohí súhlasit ale hlavným želiezkom v ohni je pre mna stále NEYMAR...niekto už spomenul, že pre velke EGO vedenia, neprichádza do uvahy jeho príchod...uplne s tým súhlasím a naviac mi vobec nevadí že odišiel pre prachy a svoje EGO, ale Messi potrebuje vedla seba virtuoza akym je Neyo...chalani ho maju radi a vobec by sa nič nestalo ak by sa vratil..prestupy, ktore su už dohodnute s mladými hráčmi by dali tomu šmrnc, ktorý by nam závidel celý svet....už dlhodobo tvrdím, že tuto sezonu sme mali byt bez pohára...skoro sa to naplnilo...ak by CR7 ostal, tak som si 100% ne istý, že titul by sme nemali...táto priležitost sa už nebude opakovat...za chvílu su volby a ak vedenie chce ešte niečo dosr..., tak nech sedi na zadku a spolieha sa na nahodu....do mužstva musí príst ,,ŽIVA VODA,, v podobe Neya...chcem mat ešte dlho dobrý pocit z toho, že fcb hra oku ľahodiaci fucík....písat tu take kydy, že trener Valverde zničil DNA fcb, je scestne, povrchne a tí čo to píšu nepoznaju historiu klubu...nie trener je vinny za to čo sa deje v hlavach hráčov...určite to nebol on, ktorý chcel, aby sme prehrali...trener musí robit s tým, čo ma k dispozícii a nebolo to idealne, to vieme všetci..pred necelým mesiacom ste ho nosili na rukách aj s celým mužstvom a zrazu, paf čierna diera!!! ..visca..

mikimi122

4
2019-05-27 12:18:05

Veď je nad slnko jasné, že hráči ako Rakitič, Pique, Suarez, Busquets a ďalší nebudú chcieť iného trénera, keď pod Valverdem majú isté miesto v základe. Na ich názor by sa nemalo prihliadať. Istý jednotlivci ako napr. Rakitič sa už v tíme cíti tak pohodlne, že sa mu už ani nechce ísť preč. Hráči sa nemôžu cítiť až tak pohodlne, to je zlé.

marke7

3
2019-05-27 12:56:40

To je právě to, vzhlíží se k nim, protože to jsou zkušení hráči, ale pokud hájí akorát svoje zájmy, tak je to hnus a škodí klubu.

rominho

3
2019-05-27 13:07:28

pokial neskoncia sami, caka nas este vacsi pad. ziadny trener nebude mat gule, aby ich nechal vsetkych sediet. takze sezonu si este pretrpime..

LaBrie

2
2019-05-27 18:05:51

Teraz je zrovna situacia vhodna na veci, co porobil Pep ked nastupil za trenera....takyto trener by sa teraz velmi hodil...ten by porobil poriadky s pohodlnymi....ked bol schopny vyhodit Ronaldinha, Deca tak by som bol velmi zvedavy, kolki z nasich "nenahraditelnych" stalic by leteli....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.