Jasper Cillessen po zápase Holandska s Anglickom uviedol, že v otázke svojej budúcnosti nemá stále jasno. Teraz sa sústredí na dnešné finále Ligy Národov proti Portugalsku a následne vycestuje na dovolenku s priateľmi. Až následne sa stretne so svojim agentom. Brankár sa jednoducho nemá kam ponáhľať, no Barcelona áno a preto chce jeho predaj urýchliť.

Ako Ernesto Valverde, tak aj športové riaditeľstvo sú s výkonmi Cillessena nadmieru spokojní. Holanďan patrí medzi najlepších náhradných brankárov na svete. Vo všetkých zápasoch chytal dobre a tím mal vzadu istotu. Z toho dôvodu ho Barcelona jednoducho nechcela predať. Gólman však napriek tomu chce odísť, pretože si je vedomý toho, že má 29 rokov a má poslednú šancu stať sa brankárom základu v mnohých popredných európskych kluboch.

Barcelona však aktuálnu situáciu chce vyriešiť čo najskôr. V ideálnom prípade by sa celý transfer uzavrel ešte do konca júna. Vedenie klubu musí predať niekoľkých hráčov, aby sa uzavrel rozpočet. Jedným z hráčov, na ktorom klub môže citeľne zarobiť, je práve Cillessen. Ak ale do úvahy vezmeme slov brankára, vyzerá to tak, že sa nechystá o svojej budúcnosti rozhodnúť v najbližších dňoch.

V poslednom čase médiá písali o jeho možnom odchode do Benfiki Lisabon, ale Cillessen jasne uviedol, že chce prestúpiť do klubu, ktorý pôsobí v jednej z piatich najlepších líg. Následne sa v tlači objavili informácie o záujme z Valencie, ale Los Che sa s Barcelonou doposiaľ nekontaktovali. Barcelona však nemieni čakať. Už teraz skauti klubu sledujú možných nástupcov. Jedným z nich je Pau Lopez z Betisu Sevilla. Hovorí sa aj o 30-ročnom Sommerovi z Borussie Monchengladbach, ktorého odstupná klauzula má hodnotu 12 miliónov eur. Podľa denníka Marca nie je vylúčený ani prestup Buffona z PSG.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Reekwon

24
2019-06-09 09:03:53

Jen ne Pau Lopéz.. Nechutnej křivák, který proti nám předváděl hrozné svinstvo ještě v dresu Espanyolu. Až mě zarážil, že o něm může někdo uvažovat.

LaBrie

3
2019-06-09 18:11:59

To je ten, co schvalne stupil na ruku Messimu ci Suarezovi?

okbor

1
2019-06-09 20:15:51

https://www.youtube.com/...

mikimi122

8
2019-06-09 10:36:03

Najlepším z tých kandidátov je asi Sommer, ale aj tak by sme skôr mali vziať z B-tímu Peňu. Bola by to lacnejšia voľba a na to ako často chytá náš druhý brankár, tak by nám tam stačil Peňa.

okbor

7
2019-06-09 12:06:22

"...nie je vylúčený ani prestup Buffona z PSG." Ernesto ty beťár, zase ideš vylepšovať vekové štatistiky.

Sabinho

9
2019-06-09 12:27:20

Za mňa zadarminko Buffona prečo nie alebo keď už tak treba využiť La Masíu ... Visca el Barça

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.