Socios, ale aj ostatní fanúšikovia FC Barcelona sa už čoskoro budú môcť vcítiť do kože Lea Messiho.

V priebehu júla a augusta bude Miniestadi hostiť 'Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition'. Pôjde o jedinečný zážitok, ktorý zorganizujú promotéri "Messi10 od Cirque du Soleil" (premiéra tohto podujatia bude 10. októbra tohto roku).

"Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition" bude otvorená od 9:30 do 19:30 a bude pozostávať zo šiestich podujatí plánovaných v štyroch rôznych stanoch. Návštevníci budú rozdelení do 12-členných skupín a tí si budú musieť poradiť so zaujímavými výzvami. Všetky úlohy by mali zvládnuť v priebehu asi 35 minút. Všetko to bude postavené na kariére argentínskej hviezdy.

Prvou súťažou bude kvíz o živote a kariére Lea Messiho. Ten bude mať 10 otázok. Za ďalšou súťažou sa hráči presunú do iného stanu a budú musieť preukázať svoje technické prednosti. Posledný stan bude zrejme najťažší pre všetkých. Hráči totiž musia pokusom z pokutového kopu prekonať brankára robota. Sám Messi si to vyskúšal na vlastnej koži a gól strelil až po niekoľkých pokusoch.

Vstupenky na Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition si môžete zakúpiť na oficiálnych klubových stránkach alebo v pokladniach pri štadióne v čase od 10:00 do 19:30.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.