História lásky i nenávisti medzi Antoinom Griezmannom a FC Barcelona sa začala už v roku 2017. Práve v tomto období blaugranas preukázali o futbalistu, ktorý mal na stole aj mimoriadne lávakú ponuku od Manchestru United, obrovský záujem, avšak Atlético Madrid sa stalo obeťou sankcií Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA, pričom nemohlo nakupovať. Los Colchoneros, samozrejme, nechceli o útočníka prísť za žiadnu cenu a svoju najväčšiu hviezdu si napokon aj udržali. 

Po tom, čo bol Atléticu Madrid udelený zákaz nakupovať, si okrem iného Antoine Griezmann vydobyl, že hodnota jeho výkupnej klauzuly sa zníži na sto miliónov eur. Barce táto správa ešte počas daného leta neunikla a Robert Fernández začal od septembra vyvíjať výraznú aktivitu, aby ho podpísal. Všetko začalo nasvedčovať tomu, že Francúz už je jednou nohou na Camp Nou. Tesne pred koncom roka sa dokonca Bartomeu stretol s hráčovými rodičmi i jeho sestrou v barcelonskej reštaurácii La Venta. Predstavitelia blaugranas  zdôrazňovali, o akú tvrdú ranu pôjde pre Madridčanov, avšak obe strany sa mali dohodnúť. 

Situácia sa, každopádne, nečakane začala meniť od januára 2018. Krôčik po krôčiku prispeli nesmierna aktivita vedenia a naliehanie manažéra Antoina Griezmanna k tomu, že špílmacher začal svoje rozhodnutie spochybňovať. Všetko to vyvrcholilo legendárnym počinom La decisión, v ktorom ozrejmil, že ku Kataláncom neprestupuje, čím rozhorčil prakticky celé barcelonismo.

Griezmann podpísal nový kontrakt na Wanda Metropolitano a Barca sa o neho prestala zaujímať. On samotný si ale začal uvedomovať, že ku úradujúcim španielskym šampiónom by rád prestúpil predsa a dokonca sa im na konci roka 2018 ponúkol. Sklamaný z toho, že celok opúšťali jeho najlepší priatelia na čele s Lucasom, Godínom, Juanfranom a Filipe Luisom a rozhorčený z vypadnutia z Ligy majstrov po dvojzápase s Juventusom, jeho nespokojnosť už bola na nevydržanie. Teraz by už Antoinovimu prestupu ku azulgranas nemalo brániť nič naozaj. Otázkou je, ako ho budú vnímať fanúšikovia a jeho budúci spoluhráči...

Zdroj: md
Foto: md

kluc

-7
2019-06-13 21:11:17

Kus debila

singo1

22
2019-06-13 21:41:19

Ak je v barce musíme to tolerovať a dúfať že pri Leovi bude sypať góle
Mame čo najmenej riešiť jeho kúpu
Nekupujeme si drahé ročne permanentky pre celu rodinu ani sme neni 2x do mesiaca na camp nou

2sjr

-3
2019-06-13 21:53:45

Panebože veď samému Griezmannovi by sa po tom všetkom k nám nemalo chcieť ísť.
Veď ho Camp Ňou zožere

Vladinko

7
2019-06-14 00:41:05

Dá dva tri góly a zabudne sa na všetko.. Ale ak sa mu nahodou nebude dariť, tak sa ma na čo tešiť :D

marke7

-4
2019-06-13 22:27:45

Bezcharakterní hovado. Tohle má za nás hrát? Je mi z něj špatně.

marke7

12
2019-06-13 22:41:15

Vy co minuskujete máte velice krátkou paměť. Bývaly doby, kdy tenhle klub měl nezpochybnitelnou úroveň a dostat se do něj a oblékat jeho dres byla výsada. Dnes jdeme bezmyšlenkovitě s dobou a děláme ukvapené a drahé nákupy. A tento hráč jménem Griezmann je krysa, kterou si pouštíme dovnitř. A ještě za to dáváme obrovský balík.

sylarko

0
2019-06-14 17:43:42

preco je krysa podla teba? ho poznas osobne?

RastoD

4
2019-06-14 08:44:28

snáď sa nebudeme urážať jak malé deti či ženy? neprestúpil, lebo chcel ešte hrať v Atleticu, alebo kvôli čomukoľvek inému. mne to príde sympatické. a aj pre Barcu je lepšie, keď má v lige dobrú konkurenciu v podobe silnejšieho Atletica. každopádne, je to jeho vec a nechápem, prečo by to malo nejak zhoršiť môj postoj k nemu. nie je náhodou v Barce problém v inom, ako v tom, či Griezman natočil nejaké videjko? nie je problémom Barcy to, že hrá dosť nudný a statický futbal a keby nebolo Messiho, tak sa ani nedá hovoriť o špičkovom tíme? ja dúfam, že sa Griezman chytí a že medzi ním a Leom bude fungovať spolupráca.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.