Socios sa nepáči prístup vedenia Barcelony k mládežníckej akadémii klubu, ktorý v poslednom období uplatňuje.

Poslednou posilou rezervy FC Barcelona sa stal Mike van Beijnen, syn agenta Frenkieho de Jonga. Je to zatiaľ posledná posila rezervy a vyzerá to tak, že počas leta už nikto ďalší nepríde. Členom klubu sa v každom prípade tento postup nepáči, pretože namiesto toho, aby sa vedenie sústredilo na hľadanie a podporu talentov vo vlastnej akadémii, tak kupuje hráčov z vonku.

Van Beijnen je druhou posilou rezervy, keď pred ním Barcelona z holandskej ligy kúpila aj Ludovita Reisa. Katalánci zároveň sledujú aj ľavého obrancu Willem II Diega Palaciosa, no v tomto prípade je jeho príchod skôr nepravdepodobný. Palacios zažiaril na Majstrovstvách sveta do 20 rokov, ktoré prebiehajú v Poľsku.

Barcelona však v posledných rokoch hráčov do svojej rezervy skôr kupuje ako ich produkuje v La Masii. K tímu sa v nedávnej histórii pripojili aj Ronald Araujo a Moussa Wague, zatiaľ čo Merveil Ndockyt a Gabriel Novaes strávili sezónu na hosťovaniach.

Po tom, čo Barcelona v roku 2018 zostúpila do Segunda B Division, katalánsky klub mužstvo posilnil o niekoľkých hráčov, hoci Marcus McGuane a Jorge Cuenca sú jedinou dvojicou hráčov, ktorí v klube zotrvali do dnešného dňa.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

singo1

0
2019-06-22 09:16:52

Možno o všetkom rozhoduje Valverde a v rezerve budú hrať 30tnici :)

Kingmarek92

2
2019-06-22 09:51:56

Bohuzel je valverde ten kdo ma jako hlavni trener acka lamasiu na starosti a na zodpovednost , tak to v barce funguje. Ti co la masiu delaji primo spadaji vsichni pod trenera acka. Bohuzel.......

okbor

10
2019-06-22 09:58:00

Ernesto má nový plán "La Geriatria".

singo1

1
2019-06-22 09:23:15

Vždy musí fungovať hlavne mládež aby potom fungovali aj muži čistá realita
To len u nás v okrese PD pochovali mládež a teraz za mužov hrajú žoldnieri čo si pýtajú doslova plat mesačného robotníka za kopanie v 4 lige

Kingmarek92

5
2019-06-22 09:54:39

Asi nejdulezitejsi je ze barca patrila mezi 5 nejlepsich akademii na svete. Bohuzel ted uz musi kupovat hrace i tam ....... je to stejne jako s hnusnou hrou , socios to neprehlizeji jako nekteri fandove nove barcy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.