Vedenie Manchestru City len prednedávnom skompletizovalo transfer španielskeho stredopoliara Rodriho, ktorý ku úradujúcim šampiónom anglickej Premier League prichádza z Atlética Madrid. 

Dvadsaťtriročný talentovaný stredopoliar Rodri len pred niekoľkými dňami skompletizoval svoj prestup do Manchestru City, ktorý sa pripravuje na život po Fernandinhovi. Španielskeho reprezentanta si vyhliadol samotný manažér Pepa Guardiola a novinári okamžite začali hľadať paralely medzi ním a Sergiom Busquetsom.

"Ľudia mi hovoria, že ma porovnávajú so Sergiom Busquetsom. Myslím si, že som naozaj mimoriadne podobný, dokonca spolu hráme v národnom tíme. Snažím sa toho od neho veľa naučiť, ale usilujem sa byť sám sebou. Opakujem však, že hrať s ním je fantastické," komentoval Rodri pre svojho nového zamestnávateľa. 

Zdroj: mancchestereveningnews.co.uk
Foto: manchestereveningnews.co.uk

BayernMunchen

5
2019-07-08 11:04:46

A ide to aj bez trucovania a hrozieb. Ako to tie ostatne kluby robia ze dokazu v kludnej atmosfere kupit hraca? #MesQueUnCirkus

adriano

4
2019-07-08 11:27:24

Jasne že to ide ale pri vedení fcb to nejde lebo sními nechcú jednať keďže vedenie fcb obchádza kluby.Vsak klub ako taký je už viac nenávideni vo svete futbalu ako obdivovany.Ako dakedy to bol obdivovaný klub ale teraz je to naopak.A to všetko pod vedením barta a súčasného vedenia kde za posledne 4 roky klub stagnuje po športovej stranke.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.