Tréner FC Barcelona B Francisco Javier García Pimienta komentoval očakávania svojho tímu pred novou sezónou 2019/2020. Okrem toho sa zmienil aj o situácii niektorých hráčov.

Riqui Puig a Alex Collado

"Je lepšie, aby hráči, ktorí majú šancu dostať sa do prvého tímu, trénovali s nami, pretože potom budú mať šancu pracovať s našou metodikou. Chcem, aby zostali."

Ambície rezervy

"Hráči sú angažovaní a je vidieť ich túžbu, veľmi ma to teší. Nemôžeme zabudnúť na to, že sme Barcelona B, vždy o tom hovorím a že našou prioritou je školenie hráčov. Tento rok sú však všetci hráči o rok starší. Preto teraz, s tohtoročnými skúsenosťami, musíme bojovať o najvyššie ciele. Máme množstvo kvality a o rok viac skúseností."

García Pimienta poznamenal, že po troch tréningoch je ťažké hodnotiť nových hráčov a okrem toho hovoril aj o situácii Riquiho Puiga a jeho absenciu na nedávnom rannom tréningu.

"V uplynulej sezóne Riqui trénoval častejšie s prvým tímom. Okrem toho bol jediným hráčom z Barcelony B, ktorý sa zúčastnil na včerajšom večernom tréningu a ráno Valverde so sebou zobral 5 iných hráčov."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.