Bezprostredne po tom, čo sa stal oficiálne trénerom Juvenilu A, poskytol Victor Valdés novinárom prvé vyjadrenie. Klubová legenda neskrývala svoje nadšenie. 

Victor Valdés, ktorý hájil barcelonskú svätyňu počas dvanástich sezón, sa stane trénerom Juvenilu A. "Neuveriteľne ma to teší. Ak mám byť úprimný, v prvom rade to, že sa vraciam domov, päť rokov som tu nebol. Začína sa nová kapitola mojej kariéry, bude rozdielna, ale už sa neviem dočkať toho, keď budem môcť pomôcť chlapcom z akadémie," komentoval. 

Bývalý hráč blaugranas, tvoriaci jadro tímu, ktoré získalo sextete, hodnotí svoje mužstvo pozitívne. "Mám obrovské očakávania, skupina mojich hráčov má ohromný talent. Túžia po víťazstvách a po sezóne, v ktorej toho veľa dosiahnu. Ja osobne som v pozícii trénera ambiciózny podobne, ako tomu bolo za hráčskych čias. Neostáva mi teda nič iné, ako pracovať, pracovať a pracovať," pokračoval. 

"Keď vidí človek nový štadión, so všetkými tými farbami, je to jedinečné. My, čo sme si tým prešli, dobre vieme, že pred sebou máme výzvu. Moje očakávania sú obrovské," zdôraznil.

Zdroj: md
Foto: md
 

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.