Bývalý hráč FC Barcelony Patrick Kluivert by sa mohol dočkať návratu. Podľa portálu SPORT je jeho meno intenzívne spájané s rolou riaditeľa barcelonskej akadémie.

Posledných pár dní pracovala športová komisia klubu z metropoly Katalánska na prekopaní štruktúr La Masie. Po neuspokojivých výsledkoch mládežníckych tímov plánuje vedenie úplne prerobiť aktuálny systém a už informovalo niekoľkých trénerov, že viac nebudú potrební. Jednou zo zmien sa v piatok stal aj Victor Valdés, ktorý sa do Barcelony vracia ako tréner Juvenilu A, pričom vystriedal Denisa Silvu, ktorý tak má neistú budúcnosť.

Ďalšia pozícia očakávajúca zmenu je riaditeľ akadémie. Barca vyžaduje charizmatickú osobu so spoločnou minulosťou. Patrick Kluivert sa považuje za jedného z najväčších favoritov na zaplnenie tejto funkcie. Bývalý holandský reprezentant len nedávno skončil ako asistent trénera Seedorfa na lavičke Kamerunu po vypadnutí z Afrického poháru národov. Jeho syn Shane Kluivert súčasne pôsobí v Infatile B a mohol by taktiež pomôcť svojmu krajanovi de Jongovi v adaptácii.

Prípadný návrat tejto holandskej legendy by bol pre Culés určite pozitívnym signálom. Všetko však záleží na rozhodnutí klubu.

Zdroj: sport-english.com
Foto: fcbarcelona.com

Messibest10

8
2019-07-20 10:12:20

Dúfam ,že zmena sa uskutoční aj v samotnom vedení.

rendydutson

9
2019-07-20 10:27:16

Kluivert, legenda, za Barcu v priemere cca 1 gol na 2 zapasy, velky sympatak... Za tu dobu co pozeram futbal boli len dvaja hraci, ktorym som fandil - Pato Kluivert a Messi :)

Slavomir

8
2019-07-20 10:35:30

Velky hrac...moj vzor od malicka co som zacal hravat furbal.Od tej doby som zacal naplano fandit Barcelone a Holandsku!!!

footballister

0
2019-07-21 15:09:51

Jeho najmladší syn je podarený :) snáď bude taký veľký hráč, ako jeho tatino. Forca Barca.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.